SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På San Siro är det ingen enkel uppgift som väntar på AC Milan, som behöver studsa tillbaka efter förlusten i Europa League, när formstarka Verona gästar dem. Inför omgången leder Milan den italienska Serie A med två poäng före Sassuolo. Men det är inte bara Sassuolo som har överraskat oss alla. Även Verona har gjort ett stabilt jobb inledningsvis och befinner sig på en sjunde plats i tabellen. Då både Milan och Verona har spelat lysande i försvaret kan jag bara inte se något målkalas i matchen.

Efter att ha vunnit komfortabelt mot Celtic och Sparta Prag i Europa League ställde Milan återigen upp med ett starkt lag i den senaste match mot Lille. Men Milan fick inte igång sin offensiv alls och lyckades aldrig göra något mål. I stället var det Yusuf Yazici i Lille som hade en religös upplevelse och nätade tre gånger. Det är inte vanligt för Milan att släppa in så många mål, med tanke på att de endast har släppt in fem mål i Serie A, efter sex omgångar. Bara ett lag i ligan har gjort det bättre defensivt.

Det är Verona. För Verona har endast släppt in tre mål totalt under tiden. Framåt har det bara blivit åtta mål, vilket inte är helt oväntat då laget inte har något starkt anfallsspel, men trebackslinjen har hållt en otroligt hög nivå och varit oerhört svåra att bryta ner. Nu har Milan en stark offensiv och borde klara av att peta dit någon boll, men Verona, som tänker på försvarsspel i första hand, ska inte behöva bli överkörda ändå. Nyligen klarade Verona av att spela 1 - 1 borta mot Juventus i Turin. Det säger mycket.

Med tanke på att Milan misslyckades göra mål mot Lille i Europa League, som har ett betydligt svagare försvar än Verona, vågar jag inte riktigt tro på dem. Verona har allt som krävs för att göra jobbet surt för sina motståndare. Jag spelar på att matchen slutar under 3 mål, men slänger in en försäkring om det blir exakt tre mål. Spelet blir alltså under 3 mål på asiatisk handikapp, vilket innebär en förlust vid fyra mål eller fler, pengarna tillbaka vid exakt tre mål och vinst vid mållöst, ett eller två mål i matchen.

Speltips Milan - Verona:
Under 3 mål - odds 1.89 hos bet365 .

bet365 livestreamar matcher.

---
Bekräftad startelva - Milan:
Gianluigi Donnarumma, Theo Hernandez, Alessio Romagnoli, Simon Kjær, Davide Calabria, Franck Yannick Kessie, Ismaël Bennacer, Rafael Leão, Hakan Calhanoglu, Alexis Saelemaekers & Zlatan Ibrahimovic.

Bekräftad startelva - Verona:
Marco Silvestri, Federico Ceccherini, Matteo Lovato, Giangiacomo Magnani, Darko Lazovic, Paweł Dawidowicz, Ivan Ilić, Federico DiMarco, Antonin Barak, Mattia Zaccagni & Nikola Kalinic.
---

This is the stats tab
This is the post tip