Toppmatch i League One mellan Millwall och Bradford. Bortalaget håller jag som snäppet bättre just nu och har lite bättre truppstatus.

Förra säsongen
Millwall - Bradford 1-1 (playoff)
Bradford - Millwall 1-3 (playoff)

Bradford - Millwall 1-0
Millwall - Bradford 0-0

LEAGUE ONE
2. Bradford 5 3 2 0 7:3 11
5. Millwall 5 3 1 1 11:9 10

Millwall hemma
2 2 0 0 5:1 6

Formen
V, V, F, O, V

Senaste matcher
Millwall - West Brom U23 2-0 (Football League Trophy)
Chesterfield - Millwall 1-3

Bradford borta
2 2 0 0 3:1 6

Formen
O, V, V, V O

Senaste matcher
Bradford - Stoke U23 (FLT)
Bradford - Oldham 1-1

Toppmatch mellan två lag som känner till varandra mycket väl. Lagen möttes fyra gånger förra säsongen. I ligan vann Bradford en match och spelade kryss i den andra. Och tvärtom i playoff där Millwall drog det längre strået. Båda lagen har öppnat säsongen fint och kommer från seger i Football League Trophy där Millwall spöade West Broms U23-lag och Bradford slog Stokes dito. Ser lagen som ganska jämna, men känner att Bradford känns lite bättre förberedda för eftermiddagens match. Strikern Lee Gregory och Joe Martin är båda osäkra för Millwall och med Shane Ferguson på landslagssamling tvingas coach Harris till förändringar på vänsterbacken, och det talas även om att Millwall kanske måste byta uppställning. Även Jimmy Abdou är på landslag. Bradford är obesegrade den här säsongen och har några bekymmer själva, samtidigt som två nyförvärv från deadline day kan kastas in: Anfallaren Marc McNulty (Sheffield U) och slovenen Haris Vuckic från Newcastle. Mittfältaren Josh Collen är med Irlands U21 medan McMahon, Darby, McArdle och Clarke fortsatt är skadade. Anfallaren James Hanson kan eventuellt göra comeback.

Ja, ganska mycket att hålla reda på inför matchen men många av Bradfords avbräck har man lyckats parera redan och fått in ett par friska ben på deadline day som känns intressanta. I mina ögon känns det som en kryssmatch men gillar att få med ett tecken till.

SPELTIPS
Tror att Bradford kan få med sig poäng och spelar X2 (+0,5) hos Svenska Spel (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip