League One rullar vidare under nyårsdagen och på Stadium MK ska hemmalaget ta en ny välbehövlig trepoängare mot ett bortalag som huserar i botten.

Milton Keynes spelar för en playoff-palts som i slutändan kan innebära avancemang till The Championship. Som tabellen målas upp nu har hemmalaget för dagen fyra poäng att ta ikapp på Wycombe som just nu är tabellsexa, men då har värdarna här också en match mindre spelad. Senast Milton Keynes var i farten ställdes de mot Lincoln på bortagräs och då blev det tre välbehövliga poäng genom en 3-2-seger och nu ska de fixa andra raka!

Gillingham som gästar på Stadium MK har lyckats spela in 17 poäng på 22 matcher och med den poängskörden är de nästjumbo i League One. Upp till "säker mark" har de fyra poäng, så det är inte kört... men att de spelar in viktiga poäng i deras spel om överlevnad mot lagen på den övre halvan är inte vidare rimligt. Bortalaget för dagen har dessutom en mycket medioker form då de kommer till spel här med sex raka förluster och ser vi till deras elva senaste har de inte vunnit en enda av dessa, varav de fixat poäng i fyra av dem.

SPELTIPS
Milton Keynes blir favoriter på hemmagräs och jag tror de levererar andra raka trepoängaren!
Rak etta spelas till 1.60 hos 888sport / Unibet / LeoVegas .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

TV: 16 miljoner extra på Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip