Dags för de två formstarka lagen Mjällby och Häcken att göra upp om tre poäng.
Mitt speltips: Rak bortaseger till 2.10 gånger degen på Casumo , Unibet & LeoVegas .

En imponerande start för hemmalaget och nykomlingen som på de sex inledande omgångarna spelat in 10 poäng vilket placerar dem på en stark sjätte plats. Man började knackigt men har nu tre raka vinster efter att senast vunnit med 0-1 borta mot Östersund. Dock är jag inte för imponerade över dessa tre vinster, visst de är tre raka vinster men jag tycker att dem varit ganska osäkra och alla är dessutom uddamåls segrar, kanske nykomlingstur?

Häcken har även dem fått en bra inledning av serien och är obesegrade efter de första sex omgångar och placerar sig på en fjärde plats. Man har dock kryssat många av dessa matcher men tog en viktig seger senast hemma med klara 3-0 mot på förhand topptippade Hammarby. Man har en fin offensiv med Søderlund som spets och kreativa spelare som Irandust och Yasin bakom. Fortsätter laget spela som man gjorde mot Bajen tror jag mycket väl man hamnar topp fem och kanske till och med kan vara med och slåss om Europa platserna.

Jag tror att hemmalagets svit tar slut då man möter ett starkt Häcken som har något bra på gång speciellt efter den klara vinsten senast mot Hammarby. Jag tror att Häcken visar skillnaden mellan lagen kvalitetsmässigt och vinner matchen och fortsätter klättra i tabellen.

Därför blir mitt speltips rak bortaseger till 2.10 på Casumo , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip