Dags för de två formsvaga lagen Mjällby och Kalmar att göra upp i Allsvenskans elfte omgång.
Mitt speltips: X2 till 1.73 gånger degen på Casumo , LeoVegas & Unibet .

Hemmalaget Mjällby fick en bra start på serien men har nu åkt på tre raka segrar och placerar sig nu på en nionde plats med 13 inspelade poäng. Laget kommer som sagt till matchen med tre raka förluster och senast torskade man emot Elfsborg med hela 0-5.

Kalmar kommer till matchen efter att senast äntligen brutit förlustsviten då man fick med sig ett kryss hemma emot Sirius då man fick med sig 1-1 efter att Svante Ingelsson kvitterat. Man hade som sagt sex raka förluster innan senaste omgången vilket har gjort att man placerat sig som jumbo med sju inspelade poäng.

Riktig jobbig match för båda lagen då båda är i stort behov av en tre poängare. Jag tror på en ganska jämn match med mycket dueller, dock tror jag mer på Kalmar i denna match. Jag tycker att Kalmar utifrån prestation inte spelat så dåligt som resultaten visat, man har ofta lett matcher och sedan tappat sent till förlust. Mjällby har tillskillnad som fick en bra start har nu börjat förlora och har som sagt tre raka förluster. Jag tror Mjällbys momentum är försvunnet och Kalmar har fått lite energi av krysset senast och är dessutom i stort behov av poäng därför blir mitt speltips X2 till 1.73 på Casumo mm.

This is the stats tab
This is the post tip