På Orlando City Stadium i Florida, USA, har vi ett möte mellan MLS All-Stars, alltså de spelare som ska vara bäst i USAs MLS liga, mot giganterna Atletico Madrid. Marknaden har spanska Atletico Madrid som favoriter, till strax under dubbla pengar. Det är ett stort värde i oddset, i mitt tycke, då Atletico Madrid som är allt annat än MLS All-Stars och som har en lysande form under försäsongen, ska vinna ett sådant möte två gånger på tre försök. Därmed spelas en rak Atletico Madrid seger i matchen.

För den som vill fördjupa sig i MLS All-Stars finns all info här: https://www.mlssoccer.com/series/all-star

Jag sammanfattar kort. Enligt mig är MLS All-Stars allt annat än ett lag. Det är en hel del individuellt skickliga spelare som Zlatan, Rooney, Vela, Moralez, Pozuelo, etcetera, men de flesta av dem håller inte samma nivå som de tidigare har gjort när de har spelat i de stora ligorna i Europa. Pengar, ålder, petningar och annat har gjort att de har tagit sitt pick och pack och lämnat för spel i Nordamerika, där de presterar bra - fast mot betydligt sämre motståndare än vad som finns kvar i fotbolls Europa.

Därmed har jag inte mycket kärlek och respekt för dessa individuella spelare. Det handlar inte direkt om några krigare, till skillnad från just Atletico Madrid. Det spanska storlaget har haft en stark försäsong och MLS All Stars ska inte kunna stoppa dem.

Atletico Madrid fortsätter i vanlig ordning att imponera i defensiven. I deras första vänskapsmatch för denna säsong besegrade de Numancia med 3 - 0. Offensivt fick Atletico sig ett stort avbräck då klubbens dyraste värvning genom alla tider, Joao Felix, tvingades av planen med en höft skada efter en halvtimme i sin debut. Han befann sig inte med i Atletico Madrids första match under denna turnering, mot slagpåsen Chivas från Mexiko. Matchen slutade mållöst. Inget insläppt mål, för andra matchen i rad.

En av anledningar är att Marcos Llorente i Atletico Madrid drog på sig ett rött kort efter 26 minuter, vilket "tvingade" Atletico Madrid att spela ännu mer defensivt än vanligt. Med en halvtimme kvar av matchen drog Carlos Villanueva i Chivas på sig ett rött kort och då hade Atletico Madrid ett bra grepp om matchen, men något mål blev det inte denna gång. Dock så visade Atletico Madrid återigen hur pass starka de är i defensiven, samt att de kan göra en hel del mål i matchen mot Numancia.

Sedan blev det dags att möta storebror Real Madrid och det gick hur bra som helst. Joao Felix var tillbaka i truppen, men ännu viktigare var att Diego Costa visade storform med sina 4 mål i matchen. Jag rekade att Atletico Madrid inte skulle förlora matchen och det blev hela 7 - 3 till Atletico Madrid. Återigen visade Atletico Madrid att de är kompletta och starka i defensiven, samt även att de kan göra en massa mål när de väl är motiverade och att de KRIGAR från starten till slutet av matchen.

Just krigandet är något som kommer att vara avgörande i denna match, då MLS All Stars totalt saknar det utan spelar mest med individer, som kan blixtra till, men aldrig tillsammans. Atletico Madrid är det starkare laget, där laget går före jaget, samt att de har en bättre spelare, enligt mig, på samtliga positioner i startelvan då. Därmed ska det inte erbjudas nästan dubbla pengar på att Atletico Madrid vinner matchen. Jag lägger ett spel på en rak Atletico Madrid seger till 1.95 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip