Arsenal reser till Norge för match mot Molde.
Mitt speltips: Rak tvåa på bortalaget.
1.74 hos bet365 .

Som vanligt i Europa League-gruppspelet har Arsenal roterat kraftigt i laget. Så lär det bli även här. Trots roterat lag har Arsenal gått rent utan större bekymmer. 9-2 i målskillnad och tre väldigt klara segrar. Och så ska det ju vara, det här är en riktigt svag grupp. Vinst här och gruppsegern är klar. Tror Arsenal väldigt gärna vill ha det klart för att kunna rotera ännu mer i de återstående matcherna.

Molde har vunnit två av tre och har därmed mycket bra chans att gå vidare. Men det är inte här de ska säkra avancemanget.

1 Arsenal 3 3 0 0 9-2 9
2 Molde 3 2 0 1 4-5 6
3 Rapid Wien 3 1 0 2 5-6 3
4 Dundalk 3 0 0 3 4-9 0

Tror inte Arsenals startelva här blir så mycket sämre än tidigare EL-matcher. Cedric, Luiz, Mustafi, Maitland-Niles, Lacazette, Nelson, Nketiah och Pepe borde alla vara högaktuella för speltid. Säga vad man vill om dessa (i PL-sammanhang är det en rätt skräpig radda spelare), men samtliga hade varit toppspelare i norska ligan. Tänkbart lag:

Runarsson,
Cedri, Luiz, Mustafi, Maitland-Niles
Xhaka, Ceballos
Pepe, Willock, Nelson
Nketiah

Thomas Partey, Saka, Mohamed Elneny, Sead Kolasinac, Pablo Mari och Gabriel Martinelli är de som är helt out. Lär bli en rätt stark bänk med spelare som Bellerin, Tierney, Aubameyang, Willian och Lacazette.

När lagen möttes på Emirates för tre veckor sedan vann Arsenal enkelt med 4-1. Norrmännen tog ledningen på ett långskott, men skapade sedan ingenting av värde resten av matchen. Stor klasskillnad. Molde gör det bra utifrån sina förutsättnignar med svenske Linde i kassen och MFF-bekantingen Eikrem som mittfältskreatör. Men jag tror det här blir för tufft igen för deras del. För min del är det inte så stor skillnad på spelare 5-15 i Arsenaltruppen, så en roterad elva är inte så pjåkig. Tänkbart Moldelag:

Linde; Wingo, Bjornbak, Gregersen, Risa; Hussain, Aursnes; Ellingsen, Eikrem, Brynhildsen; James

Över 90 minuter tror jag Arsenal är tillräckligt bra för att vinna här igen. För mig skiljer det för mycket mellan lagen för att inte backa upp Gunners. Arteta är för första gången under minipress efter ett par svaga resultat, så inte läge för något annat än att göra jobbet här.

This is the stats tab
This is the post tip