Speltips: Galatasaray rak seger till 2.40 hos bet365 .

Den sista rundan av kvalet till Champions League går av stapeln och på menyn står Molde - Galatasaray.

Hemmalaget lyckades kravla sig vidare genom förlängning mot Klaksvik i förra rundan (3-2) och ställs nu mot betydligt tuffare motstånd. Galatasaray hade det betydligt mer bekvämt i sin förra runda när man slog ut Ljublijana med totalt 4-0. Nu ställs lagen mot varandra i ett dubbelmöte där pressen och favoritskapet ligger på “Gala”, och det med all rätt.

Galatasaray har fått en okej start på sin ligaasäsong. Efter ett mediokert kryss i premiären vann man med 2-0 mot Trabzonspor där nye superstjärnan Mauro Icardi gjorde båda målen. Det är faktiskt den kaliber av spelare som kommer på besök till Norge i denna kvalrunda, och jag tror det kommer innebära problem för våra norska “vänner”.

Galatasaray ska vara större favoriter

Det må vara på bortaplan, men sett till kvalitén på både trupp och startelva ska Gala slå Molde nio gånger av tio. Man har spelare som Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira, Angelino och Wilfred Zaha. Torreira må vara avstängd efter ett rött kort i den senaste kvalrundan, men ni förstår poängen. Det är spelare av nästintill absoluta världsklass, och där har Molde tyvärr ingenting att sätta emot.

Molde kan säkert stå upp hyfsat bra i den här matchen rent spelmässigt, och det första av två möten i ett dubbelmöte kan ibland bli lite tillknäppt. Men jag tror att Galatasaray, på ren kvalité, ska kunna vinna den här matchen. I förra rundan slog man Ljublijana med 3-0 på bortaplan i det första mötet, och jag tror mycket väl att man kan göra samma sak här.

Mitt spel blir därför rätt och slätt Galatasaray rak seger till 2.40 hos bet365 , som jag tycker är ett par tecken för högt!
This is the stats tab
This is the post tip