Speltips: BLGM till 1.90 hos bet365 .

Dags för det andra mötet mellan Molde och Klaksvik, efter att Klaksvik fortsatt skrälla i detta Champions League-kval. Det första mötet slutade med en 2-1 seger för Klaksvik, och Molde ska nu försöka vända på steken.

Molde kliver in i det här returmötet med kniven mot strupen och som storfavoriter oddsmässigt. Vi har dock sett tidigare att Klaksvik kan slå ur underläge, och nu har man trots allt fått med sig ett resultat att spela på.

Klaksvik bjuder upp till dans igen

Jag tror tyvärr Klaksviks succéresa tar stopp här. Liksom oddssättarna anser jag att Molde ska vara favoriter att gå vidare trots underläget från det första mötet. Jag tror dock inte man kommer undan enkelt.

Klaksvik har ett facit som säger att man väldigt, väldigt sällan INTE gör mål på bortaplan. Det är även ett lag som både har imponerat och chockat mig med sina offensiva kvaliteér, och inte minst Arni Fredriksberg. Trettioett åringen har gjort sex mål på de fem senaste matcherna. Att ha en forward i den superformen ger vilket lag som helst en möjlighet att göra match av ett dubbelmöte.

Klaksvik har även endast gått mållösa i en av de tio senaste matcherna, vilket är väldigt starka papper.

Jag tror som sagt Molde löser detta i slutändan, men jag tror inte Klaksvik ger upp utan en kamp. Mitt spel blir därför BLGM till 1.90 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip