PSG borta
10 2 4 4 10:15 10

Formen
V, V, V, V, O

Ja, det var bara så sent som i söndags dessa två lag möttes i Paris. Det blev en helt galen match. Minut 3: PSG tar ledningen genom Neymar. Minut 7: Gelson Maritns kvitterar och sex minuter senare ökar Ben Yedder på. Innan halvtid kvitterar PSG genom självmål och Neymar sätter dit en straff. 20 minuter från slutet sätter Slimani dit slutresultatet 3-3. Och nu möts lagen alltså igen.
Det har varit väldigt målrikt senaste gångerna lagen spelat mot varandra. Och med tanke på hur matchen blev och slutade sist så är det föga troligt med en lågintensiv match här. Båda lagen känner att de borde gjort det bättre senast och vunnit. Gelson Martins är tveksam för Monaco då han klev av sist. PSG har bekräftat att Bernat, Marquinhos och Meunier missar matchen på grund av skador. Cupmatch för båda lagen i helgen och på måndag så det är bara att gå för fullt här i ligan. Jag tror på full blås direkt.