England asian -1.5 spelar jag i EM-kval till 2.05.
Det hos bet365

Historiskt har ju engelska landslaget oftast varit överskattat. Men under Southgate tycker jag laget verkligen är BRA på riktigt. Känns som att laget har en tydlig idé om hur de vill spela och anfallshoten är många. Inledde kvalet på bästa sätt genom att fullkomligt köra över Tjeckien på hemmaplan. 5-0 var nästan i underkant där. Det var egentligen bara en fortsättning på Nations League, där laget imponerade via vinster mot såväl Spanien som Kroatien. Sterling briljerar, Sancho snurrar, Kane levererar, Walker öser på längs kanten. I försvaret finns möjligen vissa frågetecken, men Maguire och Keane ska ändå räcka när motståndet heter Montenegro. Dier utgick skadad mot tjeckerna, men finns bra bredd på den positionen. Southgate har öppnat för ett par förändringar i startelvan här, vilket kan vara bra med tanke på att det bara är två dagar mellan matcherna och bredden ändå är bra:

“I think we need to find the balance between freshness and continuity, so that’s been on our mind most of the week,” the England manager said.

Montenegro inledde kvalspelet med att spela 1-1 mot Bulgarien. Hade då ett tungt avbräck i form av mittbacken Stefan Savic. Atlético Madrid-mittbacken dras med en skada. Högst osäker till start även i kväll. Även Jovetic är out pga skada, men det behöver väl knappt nämnas tyvärr.
Montenegro är såklart ingen slagpåse, det är ingen lätt bortamatch att komma till. Samtidigt lyckades både Rumänien och Serbien vinna här i Nations League. I VM-kvalet lyckades Danmark och Polen med samma sak.

Tycker England ska ses med bra chans här. Kan se ett England som kommer kontrollera den här matchen hyfsat klart. Släppte till få målchanser mot Tjeckien och en ny nolla känns trolig här.

2-0?

Speltips: England med asian hcp -1.5 - odds 2.05 hos bet365 .

Montenegro trolig startelva:
Petkovic; Marusic, Simic, Tomasevic, Stojkovic; Jankovic, Ivanic, Vukcevic, Vesovic; Mugosa, Beciraj

England trolig startelva:
Pickford; Trippier, Keane, Maguire, Chilwell; Henderson, Rice, Barkley; Sancho, Kane, Sterling

This is the stats tab
This is the post tip