Montenegro tar emot Serbien i lagens andra match denna EM-kval samling. Båda lagen kommer från segrar i deras respektive matcher. Serbien med 2-0 mot Litauen och Montenegro med 1-0 mot Bulgarien. Hållen nolla för vardera lagen som tappar gruppen efter första matchen.

Serbien kanske bör ha vunnit med mer mot Litauen, men det var en stabil seger som aldrig var i någon större fara. Mål av Tadic och Vlahovic var välkommet och viktigt att få igång Vlahovic speciellt.

Montenegros seger var kanske inte riktigt lika kassaskåpssäker, men sett till xG var det en rättvis seger. Det är kanske inte det mest namnstarka landslaget i världen, och innan matchen mot Bulgarien hade man fyra landskamper i rad utan seger

Serbien betydligt starkare

Serbien är enligt mig det klart bättre laget. 9 av 10 gånger ska man vara både en och två nivåer över Montenegro, och det tror jag man kommer vara här. Man har bättre spelare på i princip varje position, och får man någorlunda träff ska det här inte vara något problem.

Montenegro är absolut inget Litauen, men Serbien är enligt mig, eller har åtminstone potentialen, att slå dem flesta lag i världen.

Mitt spel blir därför Serbien rak seger till 1.72 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip