På Stade de la Mosson har Champions League semifinalisterna Lyon en tuff uppgift framför sig när de gästar Montpellier i franska Ligue 1. Precis som Lyon gillar Montpellier att spela en attraktiv och trevlig fotboll, där de båda lagen är farliga vid omställningar och kontringar. Lyon är favoriter i matchen och ska med sin offensiv lyckats göra ett och ett annat mål på Montpellier, som har släppt in mål i sina båda matcher hittills. Dock ger jag formstarka Montpellier en väldigt god chans att spräcka Lyons nolla.

Efter att ha förlorat sin premiärmatch borta mot Rennes med 1 - 2 studsade Montpellier tillbaka och spelade utomordentligt bra. De mötte Nice i nästa match, som dessförinnan hade vunnit sina båda matcher. Montpellier ägde inte matchen men gjorde allt väl. De hade spelade med högt tempo, lyckades göra ett tidigt mål efter 18 minuter och ytterligare två mål i den andra halvleken. Totalt blev det 13 skott på mål. På hemmaplan är Montpellier vanligtvis starka och ska klara av att peta dit minst en boll på Lyon.

Efter utgången mot Bayern München med 0 - 3 i Champions League semifinalen har Lyon visat styrkan i sin första match, där de först låg under med 0 - 1 hemma mot Dijon men vände matchen och vann med 4 - 1. Det är inte så konstigt, med tanke på vilken offensiv Lyon har. Därefter blev det, konstigt nog, en mållös match borta mot Bordeaux, som inte direkt saknade chanser. Jag gillar också att Lyon spelade med tre anfallare från start och med det mindsetet blir det inte många matcher utan ett Lyon mål.

Då Montpellier har hittat en fin form och kommer från en stark insats med en massa mål i bagaget tror jag på dem och att de fortsätter på spåret och nätar även mot Lyon. Men då Montpellier också har släppt in mål mot betydligt sämre motstånd än Lyon tvivlar jag starkt på att de lyckas hålla nollan. Därmed blir det ett spel på att båda lag gör minst ett varsitt mål i matchen.

Speltips Montpellier - Lyon:
Båda lag gör mål - odds 1.88 hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Montpellier:
Jonas Omlin, Arnaud Souquet, Daniel Congre, Hilton, Pedro Mendes, Mihailo Ristic, Teji Savanier, Jordan Ferri, Damien Le Tallec, Andy Delort & Gaetan Laborde.

Bekräftad startelva - Lyon:
Anthony Lopes, Joachim Andersen, Marcelo, Jason Denayer, Maxwel Cornet, Maxence Caqueret, Bruno Guimaraes, Leo Dubois, Houssem Aouar, Tino Kadewere & Karl Toko Ekambi.
---

This is the stats tab
This is the post tip