bet365 livestreamar matchen.

På Stade de la Mosson tar hemmastarka Montpellier emot Paris Saint-Germain i Ligue 1, som redan är avgjord. Gästerna PSG är mästare och har ingenting att spela för. Dessvärre för deras del åkte de ut i den franska cupen mot Rennes, efter förlängning och straffar och kommer att vila en hel del stjärnor i detta möte. Montpellier är på gång, där de har två segrar i ryggen och fortfarande en liten chans till en Europa League plats. Montpellier har allt att spela för. Därmed är detta ett helt öppet möte för mig.

Just på Stade de la Mosson har Montpellier endast tre förluster på 16 spelade matcher. Det är erkänt tufft att möta Montpellier på bortaplan för alla lag i ligan. Formen är god med tre vinster på fyra matcher. De två senaste matcherna har Montpellier vunnit mot Toulouse hemma med 2 - 1 och senast blev det 3 - 1 mot mittenlaget Strasbourg. Då målformen är god och laget är svårt att ta sig an kommer Montpellier återigen att skapa stora problem för PSG.

De senaste två möten mellan Montpellier och PSG på Stade de la Mosson har slutat på följande sätt:

23/09/17, 17:00 Montpellier - Paris SG 0 : 0
03/12/16, 17:00 Montpellier - Paris SG 3 : 0

Varför detta är relevant?

Vid dessa tillfällen hade PSG allt att spela för. I denna match har de inget att spela för. Lägg därtill att de precis har förlorat finalen i den spanska cupen, efter att ha tappat en 2 - 0 ledning till 2 - 2, sedan 0 - 0 i förlängning, där Kylian Mbappe drog på sig ett rött kort och slutligen att Christopher Nkunku missade sin straff, som var PSGs femte och sista, så är förutsättningarna klara.

Det finns ingen anledning för Thomas Tuchel att ställa upp med den bästa möjliga elvan, som dessutom är trötta efter cupfinal förlusten, utan PSG kommer att rotera ordentligt där en hel del bänkspelare väntas starta. När matchen väl spelas har Montpellier haft 9 dagars vila, så de kommer att vara utvilade, laddade och motiverade - till skillnad från PSG spelarna.

Jag ser ingen anledning till att det ska erbjudas dubbla pengar på att Montpellier åtminstone tar en poäng i detta möte. Med dessa förutsättningar finns ingen favorit till seger och då uppstår det ett enormt värde på 1X i matchen, som jag spelar på.

Själva oddset 2.00 på att Montpellier vinner matchen eller att matchen slutar oavgjort finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Montpellier:
Benjamin Lecomte, Pedro Mendes, Mathias Suarez, Daniel Congre, Damien Le Tallec, Hilton, Florent Mollet, Ellyes Skhiri, Ambroise Oyongo, Gaëtan Laborde & Andy Delort.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - PSG:
Gianluigi Buffon, Juan Bernat, Marquinhos, Colin Dagba, Layvin Kurzawa, Presnel Kimpembe, Moussa Diaby, Leandro Daniel Paredes, Neymar, Edinson Cavani & Angel Di Maria.
---

This is the stats tab
This is the post tip