Speltips: Nottingham Forest rak seger till 1.85 hos bet365 .
—-
Nottingham Forest och Sheffield United sparkar igång Premier Leagues andra omgång under fredagskvällen. Vardera lag startade den nya säsongen med uddamålsförluster mot Arsenal respektive Crystal Palace.

Nottingham Forest gjorde en respektabel insats mot Arsenal i premiären. Inte mycket till eget spel, men försvarade sig till stora delar bra och var inte alls ofarliga i sitt kontringsspel. Känslan är att Forest är bättre rustade den här säsongen för att undvika nedflyttningsstriden, då jag tycker man har ett spännande lag med ytterligare ett års erfarenhet av spel i högstaligan.

Sheffield Uniteds återtåg till PL fick en dyster smak när man förlorade premiären på hemmaplan mot Crystal Palace. Det var ingen rolig insats som hemmapubliken fick bevittna, och trots att resultatet slutade på endast 1-0, kunde siffrorna blivit betydligt mycket större.

Sheffield United kan få en tuff säsong

Som sagt övertygade inte Sheffield United ett dugg i sin premiärmatch, vilket faktiskt ligger i linje med vad man har för material. Det är ett lag som i mitt tycke nästan är sämre än det var i fjol, och det kommer få mycket svårt att mäkta med i Premier League. I mitt tycke är Forest det betydligt mycket bättre laget, både spelarmässigt och tränarmässigt.

Rutinen av Premier League-spel faller även det över till Forest favör. Spelare som Morgan Gibbs-White och Brennan Johnson tror jag rätt hårt på i år, och i deras fall tror jag en säsong med PL-spel i ryggen kommer betyda mycket.

Jag tror stenhårt på Nottingham Forest på hemmaplan mot ett Sheffield United som jag inte alls är imponerad av, och spelar därför rak seger Forest till 1.85 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip