SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Danska cupen mellan division 2-klubben Naesby och superligalaget Horsens.

DIVISION 2
14. Naesby 6 1 1 4 6:14 4

Formen
F, F, F, F, O

Senaste match
Naesby - Holbaek 2-2

SUPERLIGAN
12. Horsens 4 0 1 3 3:8 1

Formen
F, F, F, O

Senaste match
Horsens - Midtjylland 2-2

Satt och och såg Sydvest mot Randers i går. Ett möte mellan ett bottenlag i divison 2 och ett bra lag i superligan. Det var klasskillnad. Sydvest kom knappt över sin egen planhalva på hela matchen. Ändå lyckades man få in en boll på en hörna. Annars var det närmare 5-1 Randers än 4-2-reducering Sydvest.

I det här mötet så är det väldigt likartade förutsättningar. Amatörer mot proffs och amatörer som slåss i botten av sin division 2-serie. Vilket motsvarar svensk division 1 på ett ungefär. Naesby kommer från ett kryss mot Holbaek (2-2) och innan dess fyra raka torsk. 1-2, 1-2, 0-2, 0-5.

Horsens må ligga sist i superligan men det har gått så pass få omgångar så det är inte säkert att det är där vi finner dem när säsongen är över. Jag är inget fan av Horsens för det är inget lag som spelar särskilt trevlig fotboll utan det är rätt så direkt och enligt sina förutsättningar helt enkelt. Visst finns risk att de åker ur ligan i år, men det är ett lag som sällan ger upp så de kommer i så fall göra det med flaggan i topp. Till matchen mot Naesby så åker Horsens med en stark trupp som definitivt ska slå ett lag på den här lägre nivån.

Følgende trup er udtaget til kampen: 2. Thor Lange 3. Magnus Riisgaard Jensen 4. Malte Kiilerich 7. Kjartan Finnbogason 8. Bjarke Jacobsen 9. Louka Prip 11. Peter Nymann 12. Rune Frantsen 14. Jonas Gemmer 15. Jacob Buus 16. Ágúst Hlynsson 17. Casper Tengstedt 22. Michael Lansing 23. David Kruse 24. Jacob Trenskow 31. Andreas Skjøtt Foged 33. Alexander Ludwig

Matchen kommer bra till för superligalaget då det är landslagsuppehåll och långt till nästa ligamatch. Därför kan man spela bästa tillgängliga lag utan att tänka på slitage och jag tror inte det finns något lag som medvetet vaskar cupen i ett sånt läge. Bör bli en säker seger för Horsens.

SPELTIPS
Jag spelar Horsens vinna och hålla nollan till 1.95 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip