Tar över 3 mål asian hcp i Napoli-Arsenal.
Spelet innebär pengarna tillbaka på tre mål, vinst på fyra eller fler. Förlust om det blir 0,1 eller 2 mål i matchen.

2-0 till Arsenal i första matchen i det här dubbelmötet. En match som var enormt händelserik:
Arsenal borde ha gjort fler mål än de gjorde och även Napoli hade sina lägen. Framför allt Zielinskis svaga avslut i andra halvlek borde ha inneburit mål. Var väldigt öppet spel.

Därför inte oväntat att vi har en ordentligt pressad mållina här. Tror dock mycket väl vi kan få minst fyra mål i den här matchen. Arsenal är ett helt annat lag på bortaplan än på Emirates. I ligaspelet har laget ta titeln-snitt hemma medan bortaspelet är av mittenlagsklass. Även i Europa League sliter Arsenal borta (förlorade mot både Bate och Rennes på bortaplan i de tidigare slutspelsrundorna). Napoli måste göra minst två mål här för att ta det här till förlängning, något de borde känna hugg på med tanke på att Arsenals försvarsspel (i synnerhet borta), inte är något vidare.

Samtidigt har Arsenal bra klass på sina offensiva pjäser. Oavsett vilka som får chansen kommer det finnas bra offensiv power. Emery väljer mellan Lacazette, Aubameyang, Ramsey, Özil, Mkhitaryan, Kolasinac, Iwobi m.fl. Flera av de här spelarna är bra i synnerhet i kontringsspelet och det här är en match där det bör finnas en del ytor att ställa om på.

Tänkbara lag:
Meret
Malcuit, Maksimovic, Koulibaly, Rui
Callejon, Allan, Ruiz, Zielinski,
Insigne, Milik

Cech
Sokratis, Koscielny, Monreal
Maitland-Niles, Xhaka, Guendouzi, Kolasinac
Ramsey, Mkhitaryan
Lacazette

För mig stinker det mål om den här matchen. Napoli MÅSTE som sagt göra minst två. Arsenal är inte laget som parkerar bussen och går för 0-0 heller. Den defensiva stabiliteten har laget inte. Bör ju rimligen också gå för att näta, då ett mål framåt innebär att Napoli måste göra fyra.

Pengarna tillbaka på exakt tre mål känns bra, för mig känns 3-1 eller 2-2 som tänkbara resultat.

Speltips: Över 3 mål asian hcp goal line - odds 1.90 bet365


This is the stats tab
This is the post tip