Två lag med respekt för varandra. Atalanta behöver poängen mer än vad Napoli gör.

Senaste möte
Atalanta - Napoli 1-2

Serie A
2. Napoli 32 20 7 5 61:28 67
6. Atalanta 32 15 8 9 64:41 53

Napoli hemma
16 11 4 1 34:12 37

Formen
F, V, F, O, F

Senaste match
Napoli - Arsenal 0-1

Atalanta borta
16 8 3 5 35:24 27

Formen
O, O, V, V, O

Senaste match
Atalanta - Empoli 0-0

Ett lite galet spel kan tyckas med tanke på hur målglada dessa två lag är. Men, det har sett lite sämre ut med målskyttet sista tiden. Atalanta har två raka 0-0-matcher mot Inter och Empoli. Inte direkt vad man hoppats på, framförallt mot Empoli, nu när det ska avgöras om CL-platser. Napoli lirade i torsdags mot Arsenal och kan ha en del tunga ben efter påsken här. Torsk 0-1 och tack å hej. Napoli utslagna och i ligaspelet så har man egentligen inget att spela för. Juventus har redan vunnit och Inter kan väl ta sig förbi, men det spelar ingen jätteroll med tanke på att både tvåan och trean är direktkvalificerade till CL.

Atalanta däremot. Där gäller det att komma härifrån med minst en poäng. Tre poäng upp till Milan på den fjärde och sista CL-platsen. Därför kommer vi nog få se ett väldigt fokuserat Atalanta från start i den här matchen. Samtidigt vet alla att Napoli brukar vilja anstorma från början hemma på San Paolo. Samtidigt tror jag Napoli har respekt för Atalantas giftiga kontringsspelare i Zapata, Ilicic och Gomez. Kan vi få se en avvaktande start på matchen som avgörs senare i när matchen satt sig?

Jag tycker linan på mål före ... tid lockar och testar med en tv-peng! För att välja sida här är svårt. Är det Atalanta som har mer att spela för, eller Napoli som kan spela avslappnat, som drar det längsta strået? Oklart så jag väljer att fokusera på matchinledningen där jag tror att vi får se två lag som visar respekt för varandras offensiva krafter.

Preliminära elvor (Whoscored)

Napoli (4-4-2) Meret - Malcuit, Maksimovic, Koulibaly, Rui - Callejon, Allan, Ruiz, Zielinski - Mertens, Insigne

Saknar: Diawara, Albiol (osäker)

Atalanta (3-4-2-1) Gollini - Palomino, Mancini, Masiello - Hateboer, Freuler, Roon, Castagne - Gomez, Ilicic - Zapata

Saknar: Toloi, Ilicic (testas sent)

SPELTIPS
Jag spelar inget mål före 26:00 på klockan till 1.83 hos bet365 (2/5 units). Finns under fliken "mål".

bet365 livestreamar Napoli-Atalanta och alla Serie A-matcher.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip