På Stadio San Paolo hoppas Napoli fortsätta sin succé i italienska Serie A när tabellettan Atalanta kommer på besök. Marknaden anser att detta är ett öppet möte då Napoli och Atalanta har vunnit sina samtliga matcher. Napoli har nätat åtta mål på sina två matcher medan Atalanta har gjort tretton mål på sina tre första matcher. Båda lagen står för en extrem offensiv fotboll så detta är upplagt för en målfest. Marknaden har lagt över/under linan på 3,5 mål och det ska dessa två lag ihop lyckas passera.

Napoli har spelat två fotbollsmatcher i Serie A och vunnit mot Parma med 2 - 0 borta och Genoa hemma med 6 - 0. Dock har Napoli valt att inte spela bortamötet mot Juventus innan landslagsuppehållet. Napoli gjorde aldrig resan till Turin på grund av två positiva COVID-19 fall i klubben, vilket ledde till att förbundet gav Juventus en 0 - 3 seger samt ett poängavdrag ytterligare mot Napoli. Formen hos Napoli är på topp och det råder ingen tvekan om deras tyngd i anfallsspelet. Så vi kan räkna med Napoli mål.

Senast lagen möttes i Neapel slutade mötet 2 - 2, som verkligen är ett tänkbart resultat även denna gången. För Atalanta har inte direkt blivit mer försiktiga i sina anfallsförsök. Atalanta har fått en makalös start på säsongen. Efter att ha vunnit med 4 - 2 borta mot Torino fortsatte den goda bortaformen med en storseger över självaste Lazio med 4 - 1 och slutligen 5 - 2 hemma mot Cagliari. Att hålla nollan har varit ett stort problem för Atalanta - men vad gör det när laget snittar en bit över fyra mål per match.

Det som har imponerat mest på mig med Atalanta är att de har så många olika målskyttar i laget. Nästan alla spelare gör en massa mål, där även de backar och mittfältarna fyller på i massor. Till denna match får Napoli klara sig utan lagkaptenen Lorenzo Insigne, som fortfarande är skadad, medan Elif Elmas och Piotr Zielinski sitter i karantän. Även Atalantas Rafael Toloi har testats positivt för COVID-19. Atalanta saknar förstamålvakten Pierluigi Gollini samt backarna Mattia Caldara och Cristiano Piccini.

Allting talar för en målfest när Napoli och Atalanta ska drabbas samman. Visst kan ett sådant möte ibland låsa sig, när två topplag möts. Men när marknaden erbjuder en bra bit över dubbla pengar, på att båda lagen tillsammans återigen ska klara av att producera minst fyra mål totalt i matchen finner jag ett schysst värde i oddset och lägger ett spel på minst fyra mål i matchen.

Speltips Napoli - Atalanta:
Över 3,5 mål - odds 2.15 hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Napoli:
David Ospina, Giovanni Di Lorenzo, Elseid Hysaj, Kalidou Koulibaly, Kostas Manolas, Fabian Ruiz, Stanislav Lobotka, Matteo Politano, Hirving Lozano, Dries Mertens & Victor Osimhen.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Atalanta:
Marco Sportiello, Berat Djimsiti, Cristian Romero, Jose Luis Palomino, Hans Hateboer, Marten de Roon, Remo Freuler, Robin Gosens, Alejandro Gomez, Duvan Zapata & Luis Muriel.
---

This is the stats tab
This is the post tip