Serieledarna Napoli är på jakt efter att genast hitta tillbaks till vinnarspåret när Atalanta gästar dem på Diego Armando Maradona Stadium i Serie A. Napoli har varit helt överlägsna denna säsong och leder med 15 poäng före Inter. Atalanta är rejält formsvaga och ligger på en sjätte plats - tack vare att stormakten Juventus har ett stort poängavdrag. Med tanke på den fina formen hos Napoli ska det mycket till för att de inte ska ta samtliga poäng i matchen.

Efter att ha radat upp hur många segrar som helst, i alla tävlingssammanhang, kom ligans andra förlust sist när Lazio kom på besök. Napoli hade ett bollinnehav på 65 % och ägde hela matchen. Dock var det Matias Vecino som gjorde matchens enda mål. Dock är det inte tal om någon formsvacka. Skytteligaledaren Victor Osimhen, med 19 fullträffar och spelgeniet Khvicha Kvaratskhelia, med 10 mål och 9 assist, är fortsatt i toppslag.

Atalanta har gått ner sig rejält. På sistone har det blivit en bra insats mot Lazio. I övrigt tre nederlag på de fem senaste omgångar. I de två senaste ligamatcher mot Milan och Udinese har det inte ens blivit något mål framåt. Tack vare Juventus poängavdrag på 15 pinnar ligger Atalanta på en Europa Conference League kvalplats. Det är 5 poäng upp till Champions League platserna. Då formen är usel och en måltorka råder blir det svårt att resa hem med ett bra resultat.

Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Napoli studsar tillbaka direkt och besegrar Atalanta i ligaspelet.

Speltips Napoli - Atalanta:
1. Odds 1.70 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Napoli:
Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Amir Rrahmani, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Andre Zambo Anguissa, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Hirving Lozano, Khvicha Kvaratskhelia & Victor Osimhen.

Preliminär startelva - Atalanta:
Juan Musso, Rafael Toloi, Merih Demiral, Berat Djimsiti, Davide Zappacosta, Marten De Roon, Teun Koopmeiners, Joakim Maehle, Ademola Lookman, Rasmus Höjlund & Jeremie Boga.
---

This is the stats tab
This is the post tip