Seger mot Granada men uttåg - har Napoli energi över till detta möte?

Senaste möten
Benevento - Napoli 1-2

Serie A
7. Napoli 22 13 1 8 47:25 40
15. Benevento 23 6 7 10 25:42 25

Napoli hemma
11 7 1 3 28:10 22

Formen
F, V, F, F, V

Senaste match
Napoli - Granada 2-1

Benevento borta
11 4 2 5 13:21 14

Formen
O, F, O, O, O

Senaste match
Benevento - Roma 0-0

Preliminära elvor Sportsgambler.com.

Napoli (4-3-1-2) Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui - Fabian Ruiz, Bakayoko, Elmas - Zielinski - Politano, Insigne

Saknar: Ospina, Hysaj, Manolas, Demme, Petagna, Lozano, Osimhen
Osäkra: -

Benevento (4-3-2-1) Montipo - Depaoli, Tuia, Caldirola, Barba - Hetemaj, Schiattarella, Viola - Ionita, Caprari - Lapadula

Saknar: Glik (avstängd), Improta, Iago Falque
Osäkra: -

Napoli rasade ur Europa League i veckan och frågan är så klart hur det påverkat laget - både fysiskt och mentalt. Efter torsk 0-2 borta mot Granada slog man detsamma med 2-1 i torsdags. Men det var till ingen nytta. Nu är äventyret i Europa över och Napoli kan fokusera fullt ut på ligan. Där ligger man just nu en bit efter lagen på Europaplats och måste öka. Tre poäng upp till Lazio, alltså i skrivande stund, som ligger sexa på EL-plats och upp till Roma på CL-plats är det bara fyra poäng - med en match mindre spelad.

Så det vore själva fan om spelarna inte är motiverade. Det tror jag de kommer vara och på hemmaplan har Napoli ändå varit bra. Sju segrar, ett kryss, tre torsk. 28-10 i målskillnad. Man har ett par bra spelare borta och det sliter så klart.

Motståndet Benevento har stått för ett par heroiska insatser på sistone och inte minst senast hemma mot Roma. Trots att Glik blev utvisad i 57:e minuten (och således är out här) så lyckades man få 0-0. Väldigt bra gjort får man säga. Innan dess 1-1 mot Samp, 1-1 mot Bologna. Napoli bör vinna matchen men med tanke på ett tufft spelschema och en möjlig dipp i självförtroende tror jag inte att de gör det med enorma siffror. Benevento har som sagt visat sig kunna täppa igen bakåt på slutet och bör ha god moral i laget.

SPELTIPS
Jag spelar Napoli och under 3,5 mål till 2.30 hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard (2/5 units).

Unibet & bet365 streamar matchen.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip