Napoli - Liverpool 2-0 (Champions League)

Cagliari - Brescia 0-1
Cagliari - Inter 1-2
Parma - Cagliari 1-3
Cagliari - Genoa 3-1

Carlo Ancelotti har fått en bra start på säsongen i Napoli. Tre segrar på fyra möjliga i ligan, där enda förlusten kom i den galna 3-4-matchen mot Juventus, och så slog man dessutom Liverpool med 2-0 i Champions League. Regerande mästaren Liverpool. Den som trodde att ett bakslag skulle komma i matchen efteråt, den fick fel. Napoli körde över Lecce med 4-1 på bortaplan. Det är onekligen så att Napoli har ett spetsigt lag även i år. Men jag tror inte riktigt på dem i längden, då tror jag snarare att det är Inter som kommer utmana Juventus. Vi får se om jag har rätt eller fel. Oavsett vad så möter man denna afton Cagliari - med Robin Olsen i målet.

Det har gått rätt så bra i början för Cagliari också. Knappa förluster mot Brescia (0-1) och Inter (1-2) innan man fick igång poängflödet. Seger mot Parma på bortaplan (3-1) och samma siffror hemma mot Genoa. Cagliari har ett lag som skulle kunna ställa till problem mot Napoli. Man har fått två dagars längre vila än Napoli och det kan såklart betyda en del. Däremot är jag övertygad om att Napoli kommer vara laget som pressar på och för Cagliari gäller det att stå emot den första delen av första halvlek, för att sedan växa in i matchen. Jag tror att Napoli kommer anstorma från minut ett. Men Cagliari är i form, Robin Olsen har börjat säsongen rätt bra och jag ser hemmahörnor framför mig.

Värt att notera är att Parma skapade 12-3 i hörnor i Cagliaris enda bortamatch för säsongen.

Har ett klurigt hörnspel i första halvlek.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Napoli (4-4-2) Meret - Di Lorenzo, Maksimovic, Koulibaly, Mario Rui - Callejon, Elmas, Allan, Zielinski - Mertens, Milik

Saknar: Tonelli

Cagliari (4-3-1-2) Olsen - Pisacane, Klavan, Ceppitelli, Pellegrini - Nandez, Oliva, Rog - Ionita - Joao Pedro, Simeone

Saknar: Cragno, Farago, Pavoletti, Nainggolan.
Osäker: Ragatzu

SPELTIPS
Jag spelar Napoli asian hcp -2 hörnor i 1:a halvlek till 1.86 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet (2/5 units). Vinst på spelet om Napoli skapar tre eller fler hörnor mer än Cagliari i första halvlek. Pengarna åter vid två fler hörnor än gästerna.