Måndagen bjuder på en fet match mellan Napoli och Inter.
Mitt speltips: Inter vinner, med insatsen tillbaka på kryss. Asian hcp 0 alltså.
2.08 hos Bethard .

Inter går in i vårsäsongen som serieledare. Conte har gjort det bra och laget har varit svårslaget. Framåt har Lukaku och Martinez bildat ett vasst anfallspar. Känslan är att uppehållet kom lägligt för deras del med tanke på att de dubblerade med CL under hösten. Har en verklig chans att matcha Juventus in på mållinjen om ligatiteln är känslan. Leder expected points-tabellen rätt så klart, mycket tack vare en stark defensiv. Släppt in minst mål i serien, vilket är rimligt sett till xg-siffrorna. Väldigt svåra att göra mål på. Är riktigt bra helt enkelt.

Napoli har ett blytungt avbräck i form av mittbacken Koulibaly. Även Maksimovic är out medan Mertens är tveksam. Hade annars en mycket tung första säsongshalva. Interna stridigheter och stök i trupp samt mellan president/tränare gjorde att Ancelotti i slutändan lämnade. Milan-ikonen Gattuso av alla fick chansen att ta över. Han fick ingen jättebra start, men tog en mycket tung trepoängare mot Sassuolo i sista matchen före vinteruppehållet. För mig är Gattuso knappast en topptränare för dagen och jag tror inte han är mannen som kommer lyfta det här laget till några stordåd. Napoli ligger bara åtta i tabellen och har en bit upp till toppen. För mig ska det mycket till för att laget ska bli bättre än sexa den här säsongen - har inte visat att de är bättre än så hittills.

Napoli borta är såklart alltid en tuff uppgift, men jag tror inte Inter förlorar här. Contes lag har förlorat en ligamatch på hela säsongen och släpper in väldigt få mål. Mot ett Napoli som såg sämre ut än tidigare säsonger under höstvintern bör de ha rätt goda chanser att vinna tycker jag. När vi får pengarna tillbaka på kryss känns det klart spelvärt till de här oddsen.

Speltips: Inter med asian handicap 0 - odds 2.08 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip