Carlo Ancelottis Napoli har inlett svajigt, inte minst det uppsnackade mittbacksparet Koulibaly och Manolas. Det var just Koulibaly som blev tungan på vågen med sitt självmål i 3-4-förlusten senast mot Juve i Turin. Offensivt ser det dock desto bättre ut och insatsen mot "Den gamla damen" är absolut inget Neapel-klubben behöver skämmas över.

Under lördagen väntar mer tacksamt motstånd för Napoli i form av Albin Ekdals Sampdoria. Den blåvita klubben från Genua har inlett säsongen katastrofalt dåligt och avsaknaden av tränaren Marco Giampaolo (numera Milan) ser ut att vara enorm. Samp torskade hemmapremiären mot Lazio med 0-3 och i den andra omgången fick Il Doria däng med 1-4 borta mot Sassuolo. Ronaldo Vieira blev utvisad i mötet mot Sassarna, således är han avstängd mot Napoli.

Jag är övertygad om att Napolis offensiva trident (Insigne, Mertens, Callejón/Lozano) kommer att kunna såra Samp, och med tanke på att Champions League väntar till veckan tror jag även att Ancelotti kommer att försöka döda matchen så tidigt som möjligt.

I fjol besegrade Napoli Samp med 3-0 på San Paolo, då stod det 2-0 till "Vesuvius söner" efter knappa halvtimmen.

Napoli att leda i paus och vinna matchen är taget till 1,74 hos Bethard eller SpeedyBet .

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip