bet365 livestreamar matchen.

Tar över 2,5 mål i Napoli-Torino.
Tre mål eller fler krävs för vinst på spelet.
Spelas hos bet365 , Bethard mfl.

Napoli avgjorde nog dubbelmötet mot Zürich i Europa League redan i torsdags. Vann med 3-1efter att ha ställt ett rätt starkt lag på planen. Gör att torsdagens retur mest blir en formalitet, lär bli rotation där snarare än här. Varit vissa frågetecken kring Mertens, men han verkar komma till spel.

Tänkbart lag:
Meret; Malcuit, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam; Callejon, Diawara, Fabian Ruiz, Zielinski; Insigne, Mertens

Mazarris Torino kommer in i den här matchen med tre raka hållna nollor. Dysfunktionella Inter, SPAL och Udinese har misslyckats att näta mot Torino. Hur Udinese inte gjorde mål mot Torino senast förblir lite av ett mysterium, skrapade ihop 1.70 i xG och sumpade straff. Bara Napoli, Juventus och Inter har släppt in färre mål sett till hela säsongen, men Torino har överpresterat sett till "expected goals against", delvis tack vare bra målvaktsspel av Sirigu. Torino borde alltså släppt in fler mål än vad de gjort om man ser till målchanskvalitén de släppt till. Sånt där brukar jämna ut sig över tid och jag blir inte förvånad om det blir lite fler insläppta under våren.

Offensivt är Torino alltid kapabla med Belotti, som man kanske hade hoppats på mer ifrån i och för sig, Falqué, Zaza m.fl. Går sällan mållösa och har nyligen nätat mot både Roma och Lazio borta. Kan mycket väl såra ett Napoli som lär spela med samma backlinje som i torsdags.

Tänkbart lag:
Sirigu; Izzo, Djidji, Nkoulou; Aina, Rincon, Meite, Ansaldi; Iago Falque, Baselli; Belotti

Varje match är unik, men sju raka inbördes har gått över 2,5. I sex av dessa har bägge lagen gjort mål. Kan se båda lagen göra mål här igen. Napoli "jagar" Juventus medan Torino har semi-hugg på EL-platserna - så det finns gott om "streckmotivation" här. Som en slags livlina för överspelet har vi vetskapen att Napoli, en bra dag, kan klara en 2,5-lina själva - precis som de gjorde mot Sampdoria för ett par veckor sedan.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip