Premiären vann Nederländerna i en tillknäppt tillställning mot Senegal. Det var först när Memphis Depay blev inbytt som det faktiskt började händer saker offensivt för Nederländerna. Det dröjde dock till 84:e minuten innan Gakpo gjorde ett fint nickmål på pass från De Jong. Slutresultatet skrevs sedan till 0-2 genom Davy Klaasen. Tycker defensiven såg kompakt och stabil ut. Även om det var lite slarv stundtals så märker man klassen med Aké - Van Dijk och De Ligt. Det blir inte många mål insläppta där när de är fokuserade.

Ecuador fick äran att spela VM-premiären mot värdlandet Qatar. Ett motstånd som inte höll någon vidare klass. Ecuador tog taktpinnen direkt och kunde vinna rättvist med 0-2 efter två mål av Enner Valencia. Även hos Ecuador är defensiven stabil och redan innan turneringen så hade man otroligt svårt att göra mål framåt men lyckades hålla nollan intakt.

___

Lite förvånad ändå med att få 1.79 på under 2.5 mål. Båda lagen kliver in i mötet med en seger och båda lagens försvar är bättre än deras offensiv. Tycker detta känns som ett givet spel i matchen.

Spel: Under 2.5 mål till 1.79 hos SpeedyBet
This is the stats tab
This is the post tip