På Amsterdam Arena är Nederländerna på jakt efter en andra raka seger i Nations League. Dock blir det inte lätt då det är Italien som gästar dem. Marknaden har Nederländerna som småfavoriter, men i övrigt är det en öppen match. Det är också en match mellan två urstarka försvar, där anfallsspelet kan vara vasst men har ännu inte hittat toppformen, i de förra matcherna. Då båda lagen försvarade sig ypperligt senast tror jag återigen att vi får se ytterst få mål i denna tuffa och svåra drabbning.

I Nederländerna har Koeman lämnat posten som förbundskapten, för ett äventyr i Barcelona. I stället har Dwight Lodeweges, som har jobbat med det nederländska landslaget i två och ett halvt år under Koeman, tagit över och ändrat en hel del taktiskt, i mitt tycke. Han har valt att spela mer säkert och har fler spelare som är involverade i försvarsarbetet, vilket gick att se i hans debutmatch mot Polen, som slutade 1 - 0. Med Virgil Van Dijk som mittbacksgeneral kommer det att bli svårt att göra mål på dem.

Även Italien är riktigt skickliga på att försvara sig, med starka Juventus namn i försvaret och Inters mittfältare, med flera. Formen är inte helt på topp med ett 1 - 1 oavgjort resultat hemma mot Bosnien - som inte på något sätt ska underskattas med deras offensiv. Däremot har inte Italien hittat toppformen i sin offensiv. Senast var det mittfältaren Stefano Sensi som kvitterade för Roberto Mancinis lag. Italien har imponerat i EM-kvalet där de hade radat upp segrar, men motståndet var inte av världsklass.

Både Nederländerna och Italien har meriterade försvarade som ytterst sällan bjuder på några misstag. Då båda lagen dessutom inte har briljerat i deras anfallsspel kan jag inte se något målkalas i matchen, som jag tippar slutar med två mål som mest.

Speltips Nederländerna - Italien:
Under 2,5 mål - odds 1.83 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Nederländerna:
Jasper Cillessen, Hans Hateboer, Joel Veltman, Virgil Van Dijk, Nathan Aké, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Marten De Roon, Memphis Depay, Georginio Wijnaldum & Quincy Promes.

Bekräftad startelva - Italien:
Gianluigi Donnarumma, Leonardo Spinazzola, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Danilo D'Ambrosio, Nicolò Barella, Manuel Locatelli, Jorginho, Lorenzo Insigne, Ciro Immobile & Nicolo Zaniolo.
---

This is the stats tab
This is the post tip