SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Johan Cruijff Arena tar Nederländerna emot Polen i premiäromgången av Nations League. I samma grupp, som ingår i A-divisionen, finns även Italien och Bosnien. Detta är ingen enkel grupp så det gäller att lägga gasen i botten och få maximal utdelning. Nederländerna har fyra vinster och tre kryss på de sju senaste matcher mot Polen. Marknaden har Nederländerna som favoriter till att vinna mötet i Amsterdam. Det är jag övertygad om att de också gör - fråga är bara med hur pass stora siffror.

Ronald Koeman har haft stora framgångar med Nederländerna i två och ett halvt år, där de bland annat har nått finalen i Nations League och därefter kommit på en andra plats i sin EM-kval grupp, efter Tyskland. Efter Nations League finalförlusten har det blivit fem segrar (mot bland annat Tyskland) samt en oavgjort match borta mot Nordirland, som slutade mållöst. Den sista matchen i gruppen vann Nederländerna med 5 - 0 hemma mot Estland. Sedan lämnade Koeman över ansvaret till Dwight Lodeweges, som tillsammans med Koeman ändå har byggt upp detta lag - så det är ingen ny röst direkt i omklädningsrummet.

Även Polen gjorde en stabil avslutning i EM-kvalet, där de vann sina fyra sista matcher mot Lettland, Nordmakedonien, Israel och Slovenien. Ingen av dessa nationer är ens i närheten av Nederländernas kvalitéer, men all eloge ändå till polackerna, som vann sin grupp före Österrike. Till denna match saknar Polen sin allra bästa spelare. Tränaren Jerzy Brzęczek har tillsammans med stjärnanfallaren, tillika lagkaptenen Robert Lewandowski från Bayern München, bestämt en längre vila för honom. Han kommer inte att spela i september mot Nederländerna och Bosnien och det är ett enormt avbräck för polackernas offensiv.

Även om Polen har ett starkt lag så räcker de inte till mot Nederländerna, i mitt tycke. Jag spelar på att Nederländerna vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om Nederländerna bara vinner med ett mål. Spelet blir alltså Nederländerna asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Polen seger, pengarna tillbaka vid ettmåls seger för Nederländerna (1 - 0, 2 - 1, etc.) och vinst vid en Nederländerna seger med två eller fler måls skillnad (2 - 0, 3 - 1, etc.).

Speltips Nederländerna - Polen:
1 asian hcp -1. Odds 1.875 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Nederländerna:
Jasper Cillessen, Hans Hateboer, Joel Veltman, Virgil van Dijk, Nathan Ake, Marten de Roon, Georginio Wijnaldum, Frenkie de Jong, Steven Bergwijn, Memphis Depay & Quincy Promes.

Bekräftad startelva - Polen:
Wojciech Szczesny, Bartosz Bereszyński, Kamil Glik, Jan Bednarek, Tomasz Kedziora, Mateusz Klich, Grzegorz Krychowiak, Sebastian Szymański, Piotr Zieliński, Kamil Jozwiak & Krzysztof Piątek.
---

This is the stats tab
This is the post tip