Tror på Arsenal borta mot Newcastle i lördagens PL. 1.95 hos FastBet eller Bethard .

Har många gånger rekommenderat spel i mitt kära Arsenals matcher, oftast har jag valt att gå emot laget. Här tror jag dock på Gunners. Efter att, så gott som allltid, haft ett gäng spelare iväg på landslagsspel har Arsenal i år inte haft så många spelare iväg.
Mustafi, Bellerin, Monreal, Lacazette, Cech och Özil var inte iväg med landslaget.
Torreira, Aubameyang, Mkhitaryan och Ramsey kom tillbaka tidigt i veckan.
Xhaka, Lichtsteiner, Welbeck och Sokratis var de enda som spelade i tisdags - går att klara sig utan samtliga mot Newcastle.

Gillade Arsenals offensiva prestation mot Cardiff. Aubameyang och Lacazette fick äntligen starta tillsammans och det gav resultat. Gjorde tre mål och kunde gjort fyra till. Matchen blev onödigt spännande (Arsenal vann med 3-2 till slut) på grund av den bedrövliga defensiven. Emery verkar ha fått för sig att Cech fungerar som spelfördelare när han i själva verket håller korpklass vad gäller spelet med fötterna och varje defensiv fast situation blir farlig.

Ju mindre Arsenal tvingas fokusera på defensiven - desto bättre. Därför tror jag Newcastle passar laget hyggligt. Benitez approach i tidigare toppmatcher har varit att spela väldigt defensivt.

Det här är en typisk match Arsenal förlorat/tappat poäng i senaste fem-sex åren. Bortamatch mot undre halvan-lag efter landslagsuppehåll. Tror dock att segrarna mot West Ham + Cardiff gav laget en välbehövlig boost efter de inledande tunga förlusterna mot City och Chelsea. Spelmässigt har det också sett okej ut där, särskilt offensivt.

Newcastles inledande schema har visserligen varit tufft, men laget står ändå på 0-1-4. Hedersamma förluster är inte mycket värda i längden. Gjorde en väldigt bra säsong i fjol sett till förutsättningarna, men truppen är en av de på pappret svagaste i hela ligan och frågan är om Benitez verkligen kan fortsätta få det här laget att överprestera.

Tycker att ett välförberett Arsenal ska ha bra chans här att vinna här.

This is the stats tab
This is the post tip