Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365.

En otroligt spännande match i mångas ögon avslutar lördagens Premier League-omgång. Newcastle tar emot Aston Villa hemma på St James Park i en match mellan två lag som känns väldigt spännande inför den här säsongen.

Bortalaget Aston Villa gör väldigt mycket rätt just nu. Efter Unai Emerys intåg under mitten av förra säsongen gick Villa som tåget, och nu är känslan att man har gjort extremt spännande rekryteringar under sommaren. Pau Torres och Moussa Diaby är två spelare som hämtats in för dyra pengar, men som jag tror kommer göra avtryck ganska omgående. Emery har även fått en hel försäsong på sig nu att sätta sitt spel och lag ytterligare och jag tror Aston Villa går en stark säsong till mötes.

Hemmalaget Newcastle fortsätter sin storsatsning. Efter fjolårets dundersuccé ska man nu försöka bygga vidare på det med Eddie Howe vid rodret, samt ytterligare nyförvärv som verkligen kittlar. Sandro Tonali har kommit in från Milan och kan mycket väl vara ett perfekt komplement till Joelinton och Gruno Guimaraes. Även Harvey Barnes har hämtats in från Leicester och lär ta platsen till vänster i det tremanna anfallet.
Det som blir spännande att se är hur man lyckas kombinera Premier League-spel och CL-spel, men det behöver vi inte oroa oss över ännu.

Allt pekar på en målrik historia

Både Newcastle och Aston Villa känns oerhört spännande offensivt. Ollie Watkins har sprutat in mål sedan Emerys intåg och även under denna försäsong, och med tillägget av Diaby som jag tror kommer bli ett väldigt bra tillskott tror jag Villa kan flyga ordentligt offensivt.
Newcastle har även dem en hel del alternativ framåt med Isak, Wilson, Barnes, Almiron och Murphy samt ett mittfält med offensiva kvaliteter. Jag tror att Newcastle kommer fortsätta gå bra den här säsongen. Kanske inte topp fyra bra, men absolut ett lag att räkna med.

Newcastle och Aston Villa möttes även under försäsongen i en match som svängde rejält och tillslut slutade 3-3. Jag kan definitivt se en liknande match utspela sig här på St James Park, där Newcastle vill gå ut starkt framför sina hemmafans och Villa vill visa upp sig direkt den här säsongen.

Mitt spel blir därför över 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365! Målkalas ska vi ha!
This is the stats tab
This is the post tip