En managers betydelse ska inte underskattas.
Att gubbar likt Steve Bruce fortfarande får leda lag i Premier League är nästan skrämmande.
Men nu håller på Newcastle att fasa ut "gubben" och man har plockat in mycket intressante Graeme Jones som assistent – men känslan är att det är Jones som nu bestämmer över Skatorna.

För det har direkt blivit ett lyft sedan han kom till klubben, plötsligt finns det linjer i spelet, Newcastle vill framåt och det finns en offensiv glöd som vi inte sett tidigare.
Och i helgen slog man också rättvist Everton på bortaplan med 2–0.
Så Skatorna håller på att lyfta med Graeme Jones, som mest är känd för att vara Roberto Martinez assisterande, främst då med Belgiens A-landslag.

Graeme Jones ser ut att ha lyckats direkt med pusslet, och när alla spelarna vet vad dom ska göra är Newcastle inget dåligt lag. Han har satt Isaac Hayden som defensiv mittfält, och spelar sedan central med Jeff Hendrick och Jonjo Shelvey framför Hayden. Därmed kan Shelvey storma framåt med sin enorma arbetskapacitet.
Sedan finns ett djupledshot i Callum Wilson, en släpande forward i boxen i form av Miguel Almirón, sedan är det en smaksak av vem av Allan Saint-Maximin eller Ryan Fraser som tar den sista ytterplatsen.

Minuset?
Jamaal Lascelles gick sönder i 2–0-segern mot Everton. Men här har Skatorna en okej ersättare i Ciaran Clark, som faktiskt startat lika många matcher som Lascelles den här säsongen.

Crystal Palace tog också en tung seger i helgen när man besegrade ett formlöst Wolves hemma med 1–0. Det slog inte gnistor om den matchen och segern var lätt turlig.
Palace fick i den matchen sin innermitt James McCarthy också skadad.
Därmed har man nio spelare på skadelistan – och jag tror inte man har bensin nog för att orka med en match till på så här kort tid med den skadelistan.
Får Newcastle "bara" bort Zaha så ska Skatorna flyga vidare under Graeme Jones offensiva spelstil.

Ettan till 2.88 är bra! Liras hos Unibet , LeoVegas , Casumo och 888sport .

Troliga elvor Sportsgambler.com.
Newcastle United: Darlow; Manquillo, Schar, Clark, Lewis; Almiron, Hayden, Shelvey, M. Longstaff, Saint-Maximin; Wilson
Crystal Palace: Guaita; Clyne, Kouyate, Dann, Van Aanholt; Riedewald, Milivojevic; Townsend, Eze, Zaha; Mateta

This is the stats tab
This is the post tip