Söndagen bjuder på mera Premier League fotboll och 16:e placerade Newcastle tar emot 6:e placerade Sheffield United.

Hemmalaget Newcastle har det tufft, laget har endast mäktat med ett mål senaste fem matcherna i ligan och endast vunnit en av de fem senaste matcherna. Laget har dock hela 8 poäng ner till nedflyttningsplats så man sitter hyfsat säkert i tabellen. Som sagt har målskyttet strulat och man har endast stått för 25 mål vilket är minst tillsammans med Norwich i hela ligan. Laget värvade inför säsongen in Joelinton som skulle stå för målen i laget men han har misslyckats totalt och endast stått för ett mål under hela säsongen.

Sheffield kommer till matchen efter att ha tjuvstartat tidigare i veckan med en match mot Aston Villa som slutade 0-0, dock väldigt omdiskuterat då laget tydligt hade en boll i nät. Laget har tillskillnad med bortalaget gått bra senaste fem matcherna och har tre vinster och två oavgjorda på dessa matcher. Laget har enligt många varit säsongens överraskning då man ligger på en mycket fin 6:e plats med endast fyra poäng upp till fjärde platsen och Champions League spel. Med Champions League spel i sikte är denna match en match man bara måste vinna för att ha någon chans.

Tror inte att Newcastle har mycket att sätta emot här speciellt offensivt och tror på ett mycket revansch suget Sheffield efter rånet senast mot Aston Villa så tror därför på ett bättre Sheffield som vinner.

Mitt speltips blir därför rak 2:a alltså Sheffield United vinst till 2.37 gånger pengarna på Casumo , Unibet & 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip