Lördagens kvällsmatch spelas på St. James' Park dit Wolverhampton kommer på besök.
Newcastle har trots en ganska fin period bakom sig – två segrar på de senaste fem matcherna – ett utsatt tabelläge. Fulham som ligger precis nedanför nedflyttningsstrecket har nämligen också vaknat till liv. Och Londonlaget har nu bara tre poäng upp till Newcastle.
Så "Skatorna" är inte på något sätt säkra på att få spela kvar i världens finaste serie.

Av det jag sett på slutet tror jag dock man klarar av huvuduppgiften; att säkra kontraktet. Nye "hjälptränaren" Graeme Jones har nämligen får Newcastle att spela mer offensivt och då har spelare som Miguel Almiron och framför allt Allan Saint-Maximin blommat upp.
Jag var inne på att reka raka ettan till 3.40 hos bet365 , men eftersom man saknar två viktiga pjäser i forwarden Callum Wilson och mittbacken Fabian Schar så backade jag till slut från det spelet.
Istället lägger jag mitt spel på att Newcastle samlar på sig över 4.5 hörnor till 2.00 i odds hos bet365 .

Newcastle är som sagt mycket mer offensivt nu än tidigare och man skapade 4 hörnor borta mot Man United och 5 borta mot Chelsea. Det säger lite om det "nya" Newcastle som mer vill framåt.
Nu möter man ett betydligt sämre motstånd än topplagen, för Wolves har jag inte alls blivit imponerad av den här säsongen.

Wolves har dock plockat viktiga poäng på slutet, men inte på något sätt övertygat.
Man saknar åter vasse forwarden Raul Jimenez, sedan är även nyttige backen Willy Boly out, precis som Daniel Podence & Fernando Marcal.
Wolves släpper i från sig mycket hörnor, mot Leeds senast hela 9 stycken.

Så min idé är att ett mer offensivt Newcastle ganska snabbt kommer plocka på sig 5 hörnor eller mer i den här matchen. Liras alltså till 2.00 i odds hos bet365 .
Kör nu Almiron & Allan Saint-Maximin!

Troliga elvor Sportsgambler.com.
Newcastle United: Dubravka; Krafth, Lascelles, Clark, Lewis; Hayden, Willock, Shelvey; Almiron, Gayle, Saint-Maximin
Wolverhampton Wanderers: Patricio; Dendoncker, Coady, Saiss; Semedo, Moutinho, Neves, Jonny; Traore, Jose, Neto.

This is the stats tab
This is the post tip