Formstarkt mot formsvagt, det är vad som gäller när Newcastle United gästas av Wolverhampton Wanderers på St. James' Park i fredagskvällens enda Premier League-match och här väljer jag att spela X2 till 1.69 hos Betsson / Nordicbet .

Wolverhampton är just nu placerade på en åttonde plats i Premier League och noteras för 49 poäng på 31 ligamatcher. Gästerna har 32-27 i målskillnad och just nu skiljer det bara blott två poäng upp till sjätteplatsen som resulterar i Europa-spel nästa säsong. Bortalaget för dagen kommer närmast från seger och detta med sköna 2-1 hemma mot Aston Villa. Innan det kammade Wolves noll hemma mot Leeds United, men dessförinnan hade de två raka segrar genom 4-0 mot Watford och därpå 1-0 borta mot Everton.

Wolves har totat radat upp tre vinstmatcher på deras fyra senaste och när de nu gästar Newcastle som stått för en stark uppryckning är de i helt klart störst poängbehov, vilket jag tror kommer märkas i resultatet.

Newcastle United kliver in i denna hemmamatch med tre raka torsk i bagaget, så formen kan man sannerligen diskutera. Senast hemmalaget vann en fotbollsmatch var i början på mars då de slog Southampton på bortaplan med 2-1. Sedan dess har Newcastle tre raka förluster och detta genom 1-0 borta mot Chelsea, 1-0 borta mot Everton och nu senast föll de med hela 5-1 borta mot Tottenham.

Det lär förvisso vara ett revanschsuget hemmalag, men de har med sina 31 poäng på 30 ligamatcher skaffat sig andrum från bottenstriden och här lär de vara nöjda så länge de inte förlorar igen.

Wolves däremot, är ruggigt svårslagna. Så först var jag inne på raka krysset till ett mycket lockande odds, men jag väljer vad jag kallar hängslen och livrem och spelar istället X2 på St. James' Park då jag tror att gästerna helt klart ska ligga bra till här.

SPELTIPS
Wolves eller oavgjort (X2) till 1.69 hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Klurig utmaning på Stryktipset - men våra experter går för 13 rätt!





This is the stats tab
This is the post tip