SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Till Stade des Costières åker de regerande franska Ligue 1 mästarna PSG för att spela en ligamatch mot Nimes. Däremot gör PSG det utan en massa stjärnor, eftersom Nations League avslutades två dagar innan detta möte. Båda lagen kommer till matchen med varsin seger i ryggen. Nimes vann en tuff bortamatch med 1 - 0 mot Montpellier. Jag rekade ett över-spel i PSGs senaste match, som slutade hela 6 - 1. Denna gång gör jag tvärtom och finner ett stort värde i att PSG inte öser in mål i matchen.

Nimes har gjort det bra inledningsvis med två segrar, två kryss och två förluster. Formen är fin med två kryss och en vinst på de tre senaste matcher, där Nimes bara har släppt in ett mål totalt. Nimes är varken ett lag som gör en massa mål och inte heller släpper in en massa mål. Tidigare denna månad har falkenbergaren Niclas Eliasson lämnat Bristol City och gått till Nimes. Den svenske yttern förväntas starta matchen mot PSG. Självförtroendet är på topp hos Nimes spelarna efter tre bra matcher i ligan.

PSG har en grym form med fyra raka segrar. Senast blev det utklassning hemma mot anfallsglada Angers med 6 - 1. Det är inte ovanligt att PSG lyckas med storsegrar på hemmaplan. Betydligt mindre vanligt är det att PSG utklassar sitt motstånd med liknande siffror på bortaplan, i regel. Försvaret har skött sig utmärkt och bara släppt in tre mål efter sex omgångar. Nu går PSG in i ett väldigt hektiskt schema, med ett kommande Champions League möte mot Manchester United, den 20 oktober 2020.

Detta betyder att PSG kommer att rotera kraftigt i sin ordinarie startelva. Spelarna som Neymar, Marco Verratti och Danilo Pereira har spelat Nations League och VM-kval. Därutöver är Marquinhos, Layvin Kurzawa och Angel Di Maria avstängda, samt Thilo Kehrer och Juan Bernat borta på grund av skador. Trots detta har PSG en mängd begåvade spelare för att klara av en femte raka seger, därav det stora favoritskapet. Men med alla avbräck kan jag inte se fler än tre mål i denna match.

Speltips Nimes - PSG:
Under 3,5 mål - odds 1.98 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Nimes:
Baptiste Reynet, Patrick Burner, Loick Landre, Gaetan Paquiez, Florian Miguel, Lucas Deaux, Lamine Fomba, Andres Cubas, Renaud Ripart, Nolan Roux & Niclas Eliasson.

Bekräftad startelva - PSG:
Keylor Navas, Alessandro Florenzi, Abdou Diallo, Presnel Kimpembe, Mitchel Bakker, Idrissa Gueye, Leonardo Daniel Paredes, Rafinha Alcantara, Pablo Sarabia, Moise Kean & Kylian Mbappe.
---

This is the stats tab
This is the post tip