Spelar båda lagen att göra mål + ö2,5 mål i matchen i Norrby-AIK.
Finns under mål -> Totalt antal mål/båda lagen gör mål på bet365 .
Även ett normalt "Båda lagen gör mål" är bra hos LeoVegas till lite lägre odds.

Det här är kanske inte det primära spelet man tänker på vad gäller Norlings AIK. Det stinker inte direkt mål till höger och vänster när laget spelar. Inledde också cupspelet med en lite typisk 1-0-seger hemma mot J Södra. Många var snabba med att konstatera att det är "samma gamla AIK" som i fjol, med samma stabila defensiv som la grunden till guldet. Detta bidrar till de, i skrivande stund, relativt nedpressade oddsen på underspel här.

Jag är själv inte helt övertygad om att AIK:s defensiv kommer vara lika stark som i fjol. Milosevic har som bekant lämnat och för mig var han en mycket starkt bidragande faktor till den stabila defensiven som i förlängningen gav guldet. Norrmannen Granli är intressant som ersättare, men det lär krävas lite tid innan han är helt inne i det. J Södra skapade inga konkreta jättechanser förra helgen, men tycker ändå de hade en del småintressanta "nästanlägen". Bland annat sex hörnor. Såhär tidigt på säsongen skiljer det mindre mellan lagen från Allsvenskan och Superettan än det gör när lagen är helt igång. Till J Södra-matchen kom AIK exempelvis från ett tufft träningsläger med en del slitna ben. Värnamo mot Norrköping, Degerfors mot Malmö FF, Brage mot Häcken och Frej mot Djurgården - vi har redan fått se flera superettanlag näta mot bra allsvenska lag i gruppspelet hittills.

Norrby har ett par intressanta offensiva spelare med Yarsuvat i spetsen. Har nog viss fördel gentemot AIK att matchen spelas på Borås Arenas konstgräs. Bör nog kunna skaka fram ett och annat läge mot Gnaget här. Samtidigt har jag svårt att se matchen sluta 1-1:
Norrby måste vinna för att ha minsta chans att avancera.
AIK vill bli en av de bästa gruppsegrarna för hemmaplansfördel i kvartsfinalen - då lär nio poäng krävas.

Över tid kommer AIK säkert vara ett av de mest stabila defensiva lagen i serien även i år. Såhär tidigt på säsongen är det mer slumpartat och jag är som sagt inte helt övertygad om att laget är lika bra defensivt utan Milosevic. Därför tycker jag det finns värde i det här spelet.

1-2?

This is the stats tab
This is the post tip