Botten mot toppen när AFC gästar IFK Norrköping på torsdagen.
Mitt speltips: IFK Norrköping asian -2. Finns hos Nordicbet och Betsafe . Spelet innebär pengarna tillbaka om det "bara" blir tvåmålsseger. Vinst på tremålsseger. Den som vill kan spela -1,5 till lite lägre odds.

Sjuan Norrköping har fortfarande hugg på Europaplatserna. Måste vinna varje match och med tanke på hur jämnt det är skulle målskillnad kunna bli en faktor.
Efter att Sundsvall vann mot Kalmar FF är AFC numera jumbo i tabellen.

Gick tåget för AFC när de föll mot Helsingborg i helgen? Kanske är det så. Har nu fyra poäng upp till kvalplats. Känns inte alls på gång för dagen, har tabellraden 0-1-5- Krysset kom hemma mot Elfsborg i en match där AFC nog var sämre trots allt. Har använt 32 spelare den här säsongen och det känns lite rörigt med inlånade spelare, nyförvärv och korttidskontrakt. Jag ställer mig frågande till om den klassiska "nu jävlar knyter vi näven i fickan och gör det här tillsammans"-känslan finns i laget. Har bäste målskytten Nnamani avstängd här.

Norrköping ångar på rejält. Hade det inte varit för en väldigt svag vår hade laget kunnat hugga på guldet. Bara DIF har tagit fler poäng senaste 15 matcherna till exempel. Har verkligen fått igång Haksabanovic, som är en bra motor i offensiven. Utöver honom finns vasse Nyman, pålitlige Skrabb m.fl. Har klarat sig utan sålde Jordan Larsson och skadade Holmberg/Thern på ett bra sätt. Förutom en bortaförlust mot MFF har laget idel segrar senaste sex. Tre av segrarna har varit med två mål, två har varit med ännu fler mål. Har nyligen avfärdat Örebro (3-0), Helsingborg (5-0) och Elfsborg (2-0) mycket enkelt på hemmaplan. AFC är knappast bättre än de lagen, så jag har svårt att se dem stå emot bättre.

Peking har dessutom verkligen fått igång defensiven. Radat upp nollor (ett insläppt senaste åtta matcherna). Mot ett AFC som gjort väldigt få mål och som har bäste målskytten borta känns en ny nolla trolig. Pengarna tillbaka om det "bara" blir tvåmålsseger känns bra, för det här tycker jag borde landa i 2,3,4-0.

Speltips: IFK Norrköping asian hcp -2. Odds 2.03. Finns hos Nordicbet och Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip