Norwich ska försöka ta andra raka segern hemma på Carrow Road när Chelsea gästar.

Norwich gjorde för dyrbara misstag i premiären mot LIverpool. Det var en nykomlingen som var lite väl optimistiska om hur de skulle spela på Anfield. Ett motstånd som Norwich inte var vana med att möta och det slutade också med en enkel seger för de röda. Men Norwich tror jag lärde sig oerhört mycket av en sådan match. De vann övertygande mot Newcastle med 3-1, även om Newcastle inte är vassa just nu, så ska det ändå göras mål och vinnas matcher och det är inte lätt som nykomling.

Chelsea har det tyngre. En poäng står laget på och Lampard är behov av tre poäng. De spelade så bra i första halvlek mot Leicester men om det var orken eller rädslan av att tappa en ledning som gjorde att de blev passiva är svårt att säga. Men Leicester kom in allt mer i matchen och var faktiskt laget som hade bäst chans avgöra i slutet.

Norwich kan gå ut på planen och fortsätta spela sitt spel. Ingen direkt press på på hemmalaget när Chelsea står som motståndare - ett perfekt tillfälle för dem att återigen ta poäng. Lampard kommer vilja ha kontroll över matchen. Inte låta Norwich få vända med sitt snabba passningsspel.

Jag riktar in mig på underspelet i antal skott i den här matchen. Jag tycker linan är något skott för högt. Jag tror som sagt Chelsea kommer vilja minimera sina risker i hur man spelar för att inte låta Norwich få något gratis.

Jag spelar under 27,5 skott @1.83 med 4u hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip