Man City gästar Norwich i sena PL-matchen.
Mitt speltips: Över 1,5 mål i första halvlek hos SpeedyBet eller Bethard .

1-0 mot West Ham.
2-1 mot Spurs.
2-1 mot Bournemouth.
2-0 mot Brighton.

Det är Man Citys halvtidsresultat i de fyra inledande matcherna. Över 1,5 mål i första halvlek har landat i tre av fyra matcher. Norwich då?

0-4 mot Liverpool.
1-0 mot Newcastle.
2-2 mot Chelsea.
0-1 mot West Ham.

Över 1,5 mål i första halvlek har landat i två av fyra matcher alltså.

I veckan inleder Man City CL-säsongen. Räknar med att ett påkopplat manskap som vill göra processen kort med Norwich för att kunna tankförbereda sig inför vad som komma skall. Har också ett defensivt avbräck i form av skadade Laporte. Lär göra backlinjen någon procent mer osäker. Framåt vet vi att Man City är brutala med Sterling och de Bruyne (två av världens bästa för dagen?) samt Aguero. Uppbackade av 2 X Silva, Mahrez och offensivt kompetenta ytterbackar... 14 mål på 4 matcher är helt okej.

Norwichtränaren Farke har flera gånger varit inne på att laget ska spela sitt modiga (vissa kallar det naiva) spel mot alla lag i den här serien. Visade att de menar allvar när de gjorde det mot Liverpool på Anfield. Ville rulla boll och vara konstruktiva, vilket straffade sig då. Räknar med att de har samma ambition här. Framåt har de glödhete Pukki, som borde få någon chans mot ett City-försvar som är skadeförsvagat.

Så det här kan bli en mycket trevlig historia. Mållinan för hela matchen ligger på 4,0, vilket kanske känns lite högt. Skulle inte förvåna mig om Man City tar ledning och sen mer eller mindre spelar av matchen. Däröfr känns över 1,5 mål i första halvlek bättre.

This is the stats tab
This is the post tip