Norwich har en minst sagt jobbig kväll att vänta när de ljusblåa från Manchester gästar.

Norwich vill spela en fotboll på marken och bygga anfall genom hela planen. Det har dock visats vara svårt i inledningen. De ska inte ta bort den strategin men att kunna variera sig och spela "tråkigt" är en viktig del för nykomlingen. Det handlar om att värdera situationer för att se om det passar att spela bollen eller om man ska skicka iväg den.

Manchester City rullar på och Norwich ska inte vara ett problem för Peps lag. Det ska vara tre poäng eftersom kvalitén är för stor. City kommer ha mycket boll men som vi sett när de spelar på bortaplan så kan de även låta hemmalaget få låna bollen för att City vill ställa om till kontring. På så sätt behöver de inte konstant spela mot ett uppställt försvar med elva spelare på rätt sida av bollen.

Norwich är rätt fyndiga på offensiv planhalva och tror att de kan få iväg några skott på hemmaplan. Vetskapen om att de är betydligt sämre gör också att de avslutar betydligt tidigare i jämförelse med om det hade varit Sheffield United på andra sidan.

Jag spelar Norwich över 6,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip