I kväll en viktig match för Norwich som måste steppa upp och som kan säkra uppflyttning beroende på hur det går för Sheffield U.

Senaste möte
Sheffield W - Norwich 0-4

CHAMPIONSHIP
1. Norwich 42 25 11 6 85:51 86
10. Sheffield Wed 42 15 14 13 52:55 59

Norwich hemma
21 14 3 4 47:31 45

Formen
O, O, V, V, V

Senaste match
Wigan - Norwich 1-1

Sheffield W borta
21 6 6 9 21:30 24

Formen
F, V, F, O, V

Senaste match
Leeds - Sheffield W 1-0

Norwich har ett fantastiskt läge att krönas i kväll. Med blott fyra omgångar kvar ligger Norwich etta i tabellen, fyra poäng före Leeds och sju poäng före trean Sheffield U. Just Sheffield U är det enda laget som skulle kunna gå om Norwich nu i det sista. Men då måste dem först och främst spöa Nottingham i eftermiddag. Skulle det bli förlust där så kommer Norwich kunna säkra ligan i kväll vid tre poäng. Och skulle det bli kryss så kan Norwich gå ifrån till nio poäng med nio poäng kvar att spela om. Då är det i praktiken klart.

Men det blir säkerligen nerver i kväll oavsett vad. Det är tur att Norwich skapat sig ett så bra läge sen innan för man har haft två raka matcher med blott två inspelade poäng. 2-2 hemma mot Reading och 1-1 borta mot Wigan. Skadeläget är gott och det finns inget att skylla på. Möter ett Sheffield Wednesday som inte har något att spela för men som å andra sidan kan spela avslappnat. Stred hårt mot Leeds senast och torskade bara med uddamålet. Har faktiskt bara förlorat den matchen av sina åtta senaste på bortaplan i ligan.

Norwich behöver inte spela champagnefotboll här utan bara göra sitt jobb. I bästa fall blir det en rejäl festnatt i staden i kväll.

Preliminära elvor (Whoscored)

Norwich (4-2-3-1) Krul - Aarons, Zimmermann, Godfrey, Lewis - Vrancic, Trybull - Buendia, Stipermann, Hernandez - Pukki

Saknar: Thompson

Sheffield W (4-4-2) Westwood - Palmer, Hector, Lees, Fox - Matias, Bannan, Hutchinson, Reach - Nuhiu, Fletcher

Saknar: Abdi, Lee, Penney, Lazaar, Aarons

SPELTIPS
Jag spelar under 3 mål asian (pengarna åter vid exakt tre mål) till 1.68 hos MrGreen , Unibet eller LeoVegas (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip