Speltips: Norwich v Huddersfield

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-12-16 20:45
Land: England
Liga: Championship
Odds: 2,00
Tips: 1
Spela på Speltips Valencia - Barcelona
Världens största bettingsajt! Spela ansvarsfullt, 18+
Huddersfield må ligga fyra, Norwich nia. Men jag kan sätta mitt vitalaste organ på att Huddersfield inte är före Norwich i tabellen när 46 matcher är spelade. Det kommer inte att hända.
Det skiljer förvisso bara tre poäng lagen emellan, vilket som vanligt gör det här till den roligaste ligan i världen att följa under en lång säsong.
Tänk att Huddersfield, efter 21 omgångar och fyra i tabellen, har minus i målskillnad. Det säger faktiskt mer än vad man vill tro. Och jag undrar när vi senast såg något liknande.
De började säsongen strålande, ledde väl efter 10-12 omgångar, till och med. Men på senare tid har det gått mer trögt. Egentligen började det väl ta emot när backresen Mark Hudson gick sönder. Där tappade man mycket stabilitet och han väntas väl knappast tillbaka innan nyår. Vilket är bra - för Norwich.

Norwich har ingen vidare form av glädja sig över, det ska vi väl slå fast direkt.
Men även om man som sagt bara är nia i tabellen så är man trots allt trea i hemmaspelet med 7-1-2 +11. Hemma levererar de - borta så är de anskrämliga.
Har 6-0 på de två senaste, då Brentford och Aston Villa har gästat.
1-0 hemma på Villa nu senast, men när jag gick igenom höjdpunkterna från den matchen (https://www.youtube.com/watch?v=laHeXWkJ0zY) så borde det i själva verket ha slutat 3-0 till hemmalaget.
Och då ska det påpekas att de spelade utan skyttekungen Cameron Jerome som är lätt skadad. Han var aktuell att starta då, men stod över - vilket i all sin enkelhet borde betyda att han är med nu istället. 6+3 på honom so far. En spelare som borde spela i Premier League.
Nu tror jag förvisso inte att det spelar någon större roll om Norwich kommer till spel med honom eller inte, kommer de upp i samma nivå som mot Aston Villa så ska de vinna hemma mot Huddersfield ändå.
Att de har en trupp som alla dagar i veckan ska vara med och bråka med Newcastle och Brighton i toppen, det tror jag samtliga nyktra människor skriver under på.

Lagen möttes för nästan exakt på dagen för två år sedan. På kanariefåglarnas hemmaplan.
Jag säger inte att vi får en repris på 5-0 till Norwich från den gången. Men ett lag med DEN truppen kontra gästernas trupp, en normaldag och fördelen av hemmaplan, då vinner de en sådan här match.
Och med tanke på hur de har agerat här under de fyra senaste halvlekarna så måste jag tycka att dubbla degen för hemmaseger är snäppet för högt ...

PS:
För den som vill se matchen så sänds den hos bet365
  Norwich v Huddersfield
Spela på Speltips Norwich v Huddersfield
holms - 15 December 2016 - 20:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Vertrix - 2016-12-16 22:46

Återigen ställer vi oss upp och applåderar tobias för sin lysande rek 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼Tomte

KennethK - 2016-12-16 11:19

dåligt så att medlemmarna förlorar och genererar intäkter till företaget.

KennethK - 2016-12-16 11:17

Fast det är inte speciellt konstigt då intäkterna kommer från att medlemmarna förlorar? Det måste vara en balansgång med fina spel så att medlemmarna återvänder till sidan, men ändå tillräckligt dåligt medlemmarna förlorar och genererar intäkter till företaget.

Vertrix - 2016-12-16 01:15

Hej tobias. Varför fortsätter du reka och reka och reka när du sätter 1/25 rekar? Tycker att du på någon rek borde be om ursäkt till dom som ryggar dina rekar. jag tror att alla har börjat läsa vem som gjort reken nu innan och är det holms så backar man dirr. Bra sida förutom att du rekar. Kan du sport? Ha d


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:00  Vegas - San Jose
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Under 5,5 mål
1.60
15:30  Nadal - Klizan
Tennis - ATP Barcelona - Över 19,5
3.05
19:00  AIK - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - AIK HT/FT
2.06
19:00  GAIS - Gefle
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -0,5
1.69
20:45  Fulham - Sunderland
Fotboll - Championship - 1 & håller nollan
2.20
16:30  Vinnare Ekstraliga Polen
Fotboll - Ekstraliga - Wlokniarz Czestochowa
11.00

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar