Trodde jag skulle vara sist på bollen här, men det var jag uppenbarligen inte. Vilket är förvånande.
Även om det blir en skvätt upprepning nu så är det trots allt jävligt relevant.
För jag spelar ALDRIG med hjärtat i normala fall. Ni som följt denna sajt ett tag vet att jag med extrema undantag plitar ned rader gällande Tottenham Hotspur. Men när det däremot händer, ja då vinner de liljevita krigarna från norra London allt som oftast.
Nu var Spurs senast långt bort i öst för att förlora i Europa League, men för den som tror att det handlar om en form dipp eller något annat dylikt så kan jag med enkelhet berätta att den där matchen betydde noll och ingenting annat.
Varför? Jo. Siktet har hela, hela tiden varit inställt på den här matchen. Matchen borta mot Norwich. Inte matchen borta mot ett gäng luffare från bergen.
Tottenham ställde över Hugo Lloris, Kyle Walker, Younés Kaboul, Mousa Dembélé, Aaron Lennon och Emmanuel Adebayor utan att skämmas det minsta.
Nu gick det som det gick. Förlust 0-1. Men ändå ett jättebevis på vart fokuset ligger.

Fokus på Norwich away. Och det är det här jag menar med upprepningen. När det handlar om Spurs borta eller hemma.
Idag får vi 2,15 på Tottenham borta mot Norwich. Och det är min Spurs-värld bättre siffror än 2,15 HEMMA mot Norwich.
För nu är vi där igen. Precis som när jag rekade Tottenham borta mot Newcastle (2,70).
Nu kommer man slippa ett lågt förvarsspel. Man slipper ett destruktivt brädgäng med elva gubbar på "rätt sida av bollen" vilket Tottenham årgång 13-14 inte alls har kompetens att dyrka upp.
Däremot när man får möta ett anfallande lag, då finns alla prylar i världen att manövrera ut motståndet till ens egen fördel.

Tittar vi spelade för spelare är Spurs överlägset. På White Hart Lane kan Norwich runka till sig en poäng.
På sina egna hemmaplan när kanariefåglarna tvingas kliva fram av sin egen publik, ja då blir det jättetorsk. I all sin enkelhet.

2,15 - behöver inte ens fundera.

This is the stats tab
This is the post tip