4 omgångar återstår av den östra götalandstvåan.
Nästjumbon Råslätt har åtta poäng upp till kvalplatsen (innehas av Bromölla) och till laget precis över kvalstrecket (IFK Hässleholm).
Kört?
Nej!
Råslätt har gett sig fan på att lösa det här och faktum är att det sett bättre ut en tid.
Näst senast föll man med 1–0 borta mot serietvåan Husqvarna FF, efter krigat förtjänstfullt. Innan dess hade man två raka kryss.
Så formen var på uppåtgående.
Och då senast kom utdelningen; 5–0 hemma mot Bromölla. Och det kunde blivit ännu mer.
Så Råslätt tog chansen och måste fortsätta vinna matcher. I dag fortsätter "cupspelet" med ett bortamöte med Nosaby – och jag tycker att Råslätt ska ses med vettig chans igen.
Nosaby ligger tryggt placerat mitt i tabellen, kan behöva någon pinne till för att vara helt säkra på sitt kontrakt, och har inte övertygat på slutet. som man är färdig med den här säsongen.
Det som gör att jag tycker att Råslätt är ett toppspel?
Nosaby har sina två bästa spelare avstängda:
1) Skyttekungen Andreas Grahm (21 matcher/15 mål). Grahm är seriens bästa forward och borde spela i Superettan. Han är en stor anledning till att laget kommer hänga kvar i tvåan.
2) Anton Bloom (19/0). Innermitten, bollvinnaren, lagets krigare är utlånad från Kristianstad och han skulle egentligen varit en nyckelspelare i KFC i höst i deras jakt på nytt kontrakt. Men det blev strul med förbundet så han blev kvar i Nosaby.
Det här är som sagt två enormt tunga avbräck för ett Nosaby som i princip har löst nytt kontrakt.
Visst tar ett ursinnigt taggat Råslätt den här chansen?
Oavsett så är 3.75 för raka tvåan som bet365 erbjuder bara för högt.
Den är spelad.
Nu ska bara jobbet göras.


This is the stats tab
This is the post tip