Svennis Leicester var favorit att vinna Championship och gå upp i Premier League innan säsongen startade. Leicester har värvat stort och ägaren har varit väldigt generös mot Svennis. Efter en tveksam start med en seger på tre matcher är det dock många som börjar tvivla på laget och dess manager. Svennis kan idag spelas till oddset 3.50 att få sparken innan säsongens slut.

Svennis har ungefär samma avslappnade attityd till disciplin som Kalmar FF har till sexbrottslingar. Det kanske fungerar i en perfekt värld men nu är det The Championship som gäller. Det är dags att kavla upp ärmarna och informera spelarna om att det inte finns några enkla matcher i andradivisionen. Det tror jag Svennis gör den här gången då situationen redan börjar bli desperat.

Nottingham är inget dåligt lag men inte lika vassa som ifjol. Leicester spelade helt ok senast trots förlusten och jag tror inte det är någon nackdel med bortaplan den här gången. Säsongens hittills enda seger togs på bortaplan trots en man mindre och kanske passar det Svennis strategi bättre att ligga och kontra än full fart framåt på hemmaplan där alla förväntar sig en enkel promenad mot Premier League.

Jag tror att Leicester har en större chans att vinna den här matchen än Nottingham. Då vi erbjuds hela 2.10 med pengarna tillbaka vid oavgjort på Leicester går det inte att stå emot. Det är riktigt bra värde i det här spelet!

Spel: Leicester vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort - odds 2.10 bet365

Det är troligt att 13 miljoners-nyförvärvet Ishmael Miller spelar från start i Nottingham. Han var avbytare i debuten senast. Anderson och Moussi är skadade.

Leicester är skadefria. Darius Vassell är tillbaka efter avstängning.

Matchstart 16.00 lördag 20 augusti. TV: TV4Sport.

This is the stats tab
This is the post tip