bet365 livestreamar matchen.

På Nuevo Estadio Los Pajaritos tar Numancia emot Deportivo La Coruna i La Liga 2, som är fredagens enda professionella match i fotbolls Spanien. Det är två lag som har släppt in massvis av mål på sistone. Deportivo La Coruna krigar fortfarande om en kvalplats till La Liga så de har mycket att spela för här. Det erbjuds 2,30 i odds på Deportivo La Coruna men detta blir ett tufft möte då Numancia är hemmastarka. Båda lagen har goda chanser till att göra varsitt mål i matchen - till över dubbla pengar.

Numancia är ett extremt svagt bortalag. Men på hemmaplan har Numancia gjort mål i sina samtliga 10 senaste matcher. Totalt har det blivit 25 mål på 17 hemmamatcher. Till matchen mot Deportivo La Coruna är högerbacken Unai Medina avstängd i Numancia, så det är en försvagning defensivt. Men offensivt tågar de på och ska kunna göra ett mål på Deportivo La Coruna, som kommer till matchen med en svag form - tre förluster i rad med massvis av insläppta mål.

Deportivo La Coruna har fyra poäng upp till Malaga och Mallorca i tabellen, som har de sista kvalplatserna till huvudligan. Formen är dock usel, där laget släpper in alldeles för många mål för att klara av att ta poäng. Se här deras tre senaste matcher:

La Liga 2: 21/4, 2019
Deportivo La Coruna 1 - 2 Extremadura

La Liga 2: 13/4, 2019
Osasuna 2 - 1 Deportivo La Coruna

La Liga 2: 6/4, 2019
Deportivo La Coruna 0 - 2 Rayo Majadahonda

Deportivo La Coruna har alltså släppt in två mål per match, i sina tre senaste möten. Det är under all kritik i La Liga 2, speciellt om laget ska vara med och kriga om en plats i La Liga. Offensiven är dock okej och laget gör mål även mot tabellettan Osasuna på bortaplan - så jag räknar med att de även klarar av att göra mål på Numancia - som har släppt in mål i deras 8 senaste matcher.

Det första mötet mellan Numancia och Deportivo La Coruna var jämnt och målrikt. Deportivo La Coruna hade en 2 - 0 ledning i halvtidspausen men Numancia utjämnade och kvitterade, så att resultatet skrevs till 2 - 2. Båda lagen spelade en offensiv fotboll då och har gjort det sedan dess. Så jag finner ett värde i oddset 2,10 på att båda lag återigen gör ett varsitt mål.

Själva oddset 2,10 på att båda lag gör mål i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Numancia:
Gaizka Campos, Cristian Ganea, Markel Etxeberria, Pichu Atienza, Markel Etxeberria, Luis Gustavo, Alberto Escasi, Pape Diamanka, Higinio Marin, David Rodriguez & Fran Villalba.

Bekräftad startelva - Deportivo La Coruna:
Daniel Gimenez, Eneko Boveda, Domingos Duarte, Michele Somma, Diego Caballo, Federico Nicolas Cartabia, Alejandro Bergantinos, Edu Exposito, Borja Valle, Quique & Carlos Fernandez.
---

This is the stats tab
This is the post tip