Fjolårsfinalisten Tottenham går in i turneringen nere i Grekland på den udda tiden 18:55.

Olympiakos har börjat säsongen på ett bra sätt. Felfria efter tre matcher i ligan och har tagit sig igenom tre kvalrundor för att få vara med i Champions League. Förra året blev det spel i Europa League för grekerna men till säsongen tar laget steget upp och det kommer bli tufft för dem. Att ligga före Tottenham eller Bayern Munchen får ses som svårt. Tredjeplatsen ger en biljett till slutspelet i EL och det skulle inte vara dåligt för laget.

Tottenham har en annan kravbild på sig. Tredjeplats i gruppen hade inneburit fiasko. De vill nog gärna vinna gruppen för att få slippa möta andra ettor i åttondelsfinalen. En plump hemma mot Newcastle men annars har det sett bra ut i Premier League. De slog senast Palace med 4-0.

Tottenham kommer få föra matchen trots bortaplan. För även om Olympiakos är ett bra lag så ska engelsmännen ha en bättre kvalité i vad de gör på planen. För att vara rätt så stora favoriter samt att jag tror Tottenham kommer skjuta mycket så tycker jag den här linan är fel.

Jag spelar Olympiakos över 7,5 insparkar @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip