Champions League rullar vidare under onsdagkvällen och då går Tottenham in i turneringen – fjolårets finalister. Kvällens motstånd står grekiska Olympiakos för. Ett motstånd som Tottenham behöver vinna mot för att slå konkurrenterna Bayern Munchen i grupp B. Jag spelar Tottenham till 1,98 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Olympiakos är topplag i grekiska ligan efter tre raka vinster. Är en välkänd klubb i Champions League-sammanhang då laget har kvalificerat sig till gruppspelet ett flertal gånger de senaste åren. Senast laget avancerade vidare till åttondelsfinal är dock säsongen 2013/14 då äventyret oftast brukar ta slut efter gruppspelet.
En första tanke var att matchen skulle bli målsnål här då hemmalaget har ett kompakt försvar men samtidigt vet Olympiakos att det är på hemmaplan som resultaten behöver studsa deras väg om de ska avancera vidare från gruppen.
Klart är att kaptenen och mittfältaren Konstantinos Fortounis är skadad och missar matchen. Tungt tapp för grekiska klubben.
Ett namn att hålla koll på blir såklart franska stjärnan Mathieu Valbuena.

Jag tror att Pochettinos Tottenham här kommer göra en bra match mot ett svagare Olympiakos. Har sett starkare ut i ligan också med till exempel 4–0 senast hemma mot Crystal Palace, efter några svaga resultat inledningsvis.
I förra årets Champions League-äventyr besegrade Spurs lag som Borussia Dortmund och Manchester City och föll alltså jämnt mot Liverpool i finalen. Och nu när Londonlaget besöker Grekland så tror jag på en stark insats.
Pochettino har endast Giovani Lo Celso och Juan Foyth på skadelistano och kan därav forma en stark startelva.

Olympiakos fans kommer såklart göra allt för att göra Tottenhamspelarena så obekväma som möjligt men jag tror kvalitén i engelska laget visar sig som bäst här. Varken Dele Alli, Tanguy Ndombele eller Lucas Moura startade i helgens Premier League-match och kommer utvilade till denna match.

Möjliga startelvor
Olympiakos:
Sa; Elabdellaoui, Meriah, Cisse, Koutris; Camara, Guilherme; Randjelovic, Valbuena, Podence; El Arabi
Tottenham:
Lloris; Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Ndombele, Sissoko; Eriksen, Alli, Son; Kane

SPEL: Tottenham vinner till 1,98
Hos Unibet , LeoVegas , 888sport

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip