Stormakten Barcelona reser till Pamplona för att ta sig an luriga Osasuna på Estadio El Sadar i den spanska La Liga. Barcelona är tabelltvåan med fem poäng upp till Atletico Madrid, som har en match mindre spelad. Så Barceloa är på titeljakt i ligan, men också med i Champions League och ligacupen, där de i veckan tog sig förbi Sevilla efter en match som gick till förlängning. Osasuna har spelat upp sig och tagit en del segrar på sistone, så jag tippar på en tuff och svår match för Barcelona.

Osasuna kommer till matchen men en imponerande form, där de har plockat nio poäng på de fyra senaste matcher, där segrarna har kommit mot Eibar, Levante och Alaves och förlusten mot Sevilla. Receptet till framgången i vinstmatcherna har varit ett extremt tajt försvarsspel som knappt har bjudit på några misstag. Osasuna lyckades nolla både Levante och Alaves och släppte bara in ett mål mot Eibar och två mål mot Sevilla. Men Osasuna har haft svårt att göra mål den här säsongen, där de har nätat bara 23 gånger i sina 25 ligamatcher. Det blir svårt att näta mot Barcelona, som har hållit nollan i tre raka matcher.

Efter att ha hamnat i 0 - 2 underläge i den första semifinalen i Copa del Rey borta mot Sevilla vände Barcelona på steken genom att spela just 2 - 0 efter fulltid i returen på hemmaplan och sedan vinna matchen under förlängningen - med en man mer på planen. Semifinalen krävde en hel del energi av en ordinarie Barcelona startelva, som också har en hel del fokus på Champions League returen på onsdag, i Paris mot PSG - där Barcelona ska försöka vända ett 1 - 4 underläge. Barcelona har varit imponerande under de senaste matcherna och kommer att vara starka, speciellt i sitt försvarsspel som har hållit världsklass.

Både Osasuna och Barcelona försvarar sig väl. Därmed lägger jag ett spel på under 3 mål på asiatiskt handikapp. Det är en försäkring som innebär pengarna tillbaka vid exakt tre mål, förlust vid fyra mål eller fler och vinst vid mållöst, ett eller två mål.

Speltips Osasuna - Barcelona:
Under 3 mål - odds 1.84 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Osasuna:
Sergio Herrera, Manu Sanchez, David García, Aridane Hernández, Nacho Vidal, Lucas Torró, Oier, Jon Moncayola, Rubén García, Ante Budimir & Enrique Barja.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Óscar Mingueza, Gerard Pique, Clement Lenglet, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frenkie De Jong, Sergino Dest, Pedri, Ousmane Dembele & Leo Messi.
---

This is the stats tab
This is the post tip