Unibet livestreamar matchen.

Omgång 5 av den spanska La Liga inleds på Estadio El Sadar där nykomlingar Osasuna jagar sin första hemmaseger då form- och bortasvaga Betis kommer på besök. På fyra omgångar har inte Osasuna förlorat någon match alls, medan Betis har oflyt med det mesta. Dels är det skador, dels avstängningar, en ny tränare och ett försvar som underpresterar, som ställer till det med stora bekymmer för Betis. Inget talar för en Betis seger, medan Osasuna är starka och går från klarthet till klarhet.

I inledningen har det blivit tre kryss och en vinst för Osasuna, som är svåra att möte och framförallt svåra att göra mål på. Det har blivit endast tre insläppta mål på dessa matcher, vilket är ett starkt facit för nykomlingar i La Liga. Osasuna bygger sitt lag bakifrån och spelar med en 4-4-2 formation, där Ezequiel Avila och Brandon Thomas är starka i anfallet samt yttrarna Robert Ibanez och Roberto Torres. På hemmaplan har det blivit två kryss mot Barcelona och mot Eibar, så Osasuna är svåra att besegra.

Osasuna kommer från en 1 - 1 match borta mot Real Valladolid, där Osasuna borde ha fått bättre utdelning. Med fem skott på mål och åtta skott utanför borde Osasuna ha vunnit matchen. De visade goda kvalitéer i anfallsspelet och kommer att göra så även mot Betis, som är lite under isen för tillfället. Betis har det väldigt jobbigt på många sätt och vis.

Ut på grund av en skada gick innermitten Wilfrid Kaptoum, som saknas i kväll. På mittfältet saknas Francis Guerrero och i anfallet saknas Cristian Herrera Tello. Därutöver är det avstängningar på innermitten William Carvalho samt Loren Moron på topp. För Betis del är det en lång lista med tunga avbräck.

Den nya tränaren Rubi har ändrat om en trebackslinje till en fyrbackslinje, vilket inte alls har fungerat något vidare för Betis. Försvasspelet är inget vidare. Betis har släppt in mål i sina samtliga fyra matcher och inget talar för att en ändring ska ske mot Osasuna. Då har också Betis fått spela på hemmaplan i tre av dessa fyra matcher. På bortaplan blev det 2 - 5 mot Barcelona. Betis är i övrigt väldigt bortasvaga och plockar nästan alltid sina poäng på hemmaplan.

Med alla dessa skador och avstängningar i Betis, samt en svag form, i synnerhet på bortaplan, blir det oerhört svårt att vinna denna tuffa bortamatch mot Osasuna, som är starka i sin defensiv. Betis klarar inte av att hålla tätt bakåt. Då finns det ett värde i en rak hemmaseger på Osasuna, men jag väljer ändå det säkra före det osäkra och spelar på Osasuna som vinnare, med pengarna tillbaka om det skulle bli ett tredje raka kryss. Spelet blir alltså Osasuna asiatisk handikapp 0, till oddset 1.72.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Osasuna:
Ruben Martinez, Pervis Estupinan, David Garcia, Aridane, Nacho Vidal, Ruben Garcia, Fran Merida, Oier, Roberto Torres, Ezequiel Avila & Adrian Lopez.

Bekräftad startelva Betis:
Joel Robles, Emerson, Aissa Mandi, Marc Bartra, Alfonso Pedraza, Andres Guardado, Javi Gacia, Sergio Canales, Nabil Fekir, Juanmi & Borja Iglesias.
---

This is the stats tab
This is the post tip